Hvordan du utformer et luksuriøst basseng

October 23

Mange ulike elementer kan gå inn i utformingen av et luksuriøst basseng. Funksjoner som spa, bassenget bygninger og fossefall er alle aktuelle for luksus bassenger. Vurdere din landskapsforming og utformingen av hjemmet ditt hvis du legger en til en eksisterende egenskap. Landskapsarbeid kan utformes ved bassenget når du legger til ny konstruksjon. Før du ansetter en byggmester, skissere bassenget design og lage en liste over funksjoner du vil inkludere.

Instruksjoner

•Include et evighetsbasseng, som triks øyet til å tro det er ingen kant til bassenget. Bassenger som er nær en kropp av vann er utformet for å vises som om de er faktisk en del av innsjøen eller havet.

•En rundetid pool kan plasseres ved siden av evighetsbassenget for trening, eller en uendelig pool kan brukes. Endeløse bassenger fungerer ved å opprette motstand mot kroppen din som du svømme, å skape den samme opplevelsen som svømming runder.

•Consider legge hardhauser spa i den ene enden av bassenget. slik at badende kan enkelt flytte fra den ene til den andre. Bruke naturlig stein, keramikk eller glass fliser og dekk.

Sørg for at å ha en cabana, og inkluderer fasiliteter som korrektur kjøkken, bad og plass for en vaskemaskin og tørketrommel for skitne håndklær og badekåper. Foran cabana med glassdører som kan åpnes ved siden av bygningen mot bassengområdet.

•Lag en vann-funksjonen ved å bygge en foss som faller ned i bassenget. Bruk naturlig stein og plantings som utfyller landskapet.

•Emulate en posh resort ved å plassere bade-up bar ved bassenget. Legg til en Fortelt for skygge og påføre fastsette Barkrakker til bunnen av bassenget.

•Naturalize bassenget ved å bygge på sidene fra store steiner eller steinblokker som utvider høyere enn bassengterrassen. Dette skaper en effekt av å være i en ekstern canyon. Plant evergreens eller kaktus ved bassenget og gjøre cabana fra rustikke loggene.

•Lyseffekt bassenget dramatisk. Plasser uplights under busker, trene Spotlight på kontaktpunktene og bruke dimmer brytere til å endre humør.

Tips og advarsler

  • Legge til et utendørs kjøkken.