Hvordan du tømmer en varmtvannsberederen?

January 21

Det er ikke ofte vi gir våre vann varmeovner mye tanke. Inntil kommer en dag vi slår på det varme vannet ventilen og kaldt vann. Da varmtvannsberederen blir vår fulle oppmerksomhet. For å fikse varmtvannsberederen, må det først tømmes. Det er andre grunner til at vi kan du tømme varmeapparatet, som å flytte den til et annet sted. Gi deg selv en time eller så og følg sikkerhet praksis for å få jobben gjort.

Instruksjoner

Tømme varmtvannsberederen

•Vri på elektriske eller gasskilde kommer til varmtvannsberederen. Slå av vannet feed til tanken. Kaldt vann inntak ventilen er plassert på høyre side av toppen av tanken.

•Åpne et varmt vann tappekran i huset. Dette vil lette på trykket i tanken. La kranen åpen som det vil tillate luft å strømme tilbake til tanken og hjelpe for å tømme den helt.

•Sett en hage slange til spigot på tanken. Dette vil være på bunnen av tanken ved termostat kontroll. Kjør slangen til et sted der varmt vann ikke vil skade noe eller skade noen.

•Åpne ventilen til spigot og tillater vannet å tømme helt. Gi det tid og sikre at det er helt tømt før åpning det til foreta reparasjoner eller flytte den.

Tips og advarsler

  • Det er avgjørende at elektriske eller gass slås av før du starter å tømme tanken. Ikke gjør dette kan føre til skade og kan skade vannbeholderen.