Hvordan du kontrollerer Leafrollers på frukttrær

August 21

Leafrollers er larver av enkelte arter av de tortricid som forpuppe seg innenfor valsede bladverket for beskyttelse. Skadedyr forårsake betydelig skade på frukt og nøtter trær og andre trær i landskapet, inkludert lønn, poppel, elm og selje. De fire stadiene av vekst av leafrollers er egg, larver eller caterpillar, puppe og voksen møll. Det er under larvestadiet at skadedyr rulle bladene med deres silken tråden og deretter forpuppe seg inne. Alle arter av leafrollers forårsake lignende Art skade og er også kontrollert på en lignende måte.

Instruksjoner

•Bruk et produkt som inneholder den mikrobielle insektmiddel Bacillus thuringiensis eller Bt, som den aktive ingrediensen for sommerfugler kontroll, foreslår UCLA forlengelse.

•Kontroller Larvene størrelsen før insektmiddel. BT er mest effektiv på larver som er mindre enn ½-tommers lang. Denne størrelsen er ved Larvene klekking eller umiddelbart etterpå.

•Spray infested treet grundig med insektmiddel, sørge for at du dekker alle løvverk. Det er viktig for skadedyr å innta kjemiske for den å tre i kraft.

•Gjenta programmet etter sju til 10 dager. Fullstendig kontroll krever mer enn bare en anvendelse av kjemiske.

Tips og advarsler

  • BT er en organisk insektmiddel som forårsaker en dødelig sykdom i mange typer Larvene uten å skade noen fordelaktige insekter, fugler eller andre organismer. Når svelget forårsaker kjemiske leafrollers å stoppe fôring, til slutt fører til døden. Bruk Bt på trærne i sovende perioden lagt kontroll.
  • Du kan også styre leafrollers i frukttrær ved å innføre predatorer som lacewings, assassin bugs og minutt pirat bugs innmatingens på larver og egg av leafrollers. Du kan kjøpe predatorer fra sertifisert leverandører av disse produktene i ditt område.