Hvordan du knytter trappen til huset

October 13

Hvordan du knytter trappen til huset

Trapper som knytte til ditt hjem er sannsynlig å få mye bruk, de leder fra gården til en kortstokk, kobler døren til fortauet eller span høyde forskjellen mellom en frittstående garasje og en dør. Hva oppsettet, kan du installere forhåndsbygde trapper eller stringere for en trapp du skal konstruere, hjem to forskjellige metoder. Skru hakk stringere som støtter trappen til en rim bjelke på hjemme eller dekk er et alternativ hvis du har tilgang til plass bak bjelke. Eller du kan knytte stringere med vinkelparenteser knytter til rim bjelke ytre vendt.

Instruksjoner

Skru til bjelkene

•Determine plasseringen av din trappen ved å plassere en eller flere stringere mot felgen bjelke som går langs perimeteren på toppen av hjemmet er grunnlaget. Bruke en blyant for å merke plasseringene der stringere vil abut rim bjelke.

•Drill i og gjennom rim bjelke med en Oppladbar drill utstyrt med litt 1/16-inch. Flere borehull linjeavstand ca 4 inches fra hverandre i vertikale rader som dekkes av trappens stringere.

•Tilgang plass bak bjelke av klatring under din dekk eller veranda eller tilgang bjelkene fra et sted i kjelleren.

Er andre holde stringere eller fullført trapp mot felgen bjelke i sin endelige posisjon. Fra bjelke, setter du inn 3-tommers treskruer gjennom hvert av hullene du pre-boret. Skru gjennom bjelke og inn i stringer til skruene er flush med baksiden av bjelke.

Bruker vinkelparenteser

•Mark plasseringen av stringere mot ditt hjem rim bjelke som du ville hvis du skulle skru stringere til bjelkene.

•Measure bredden på stringere. Kjøpe en vinkelparentes for hver stringer som er omtrent så lenge bredden på stringer der det vil legge til rim bjelke.

•Sett vinkelparentesene til rim bjelkelag Drei 3-tommers treskruer gjennom forborede hullene i metall-overflate. Plass parentesene rett ved siden av stedene du merket for stringere i trinn 1.

•Hold hver stringer i plasser og sett inn gjennom hullene i den andre siden av vinkelparentes. Skru inn og gjennom stringer i en vinkel som er vinkelrett til skruene som holder braketten til rim bjelke.

Tips og advarsler

  • Bredden på din trapp avgjør antallet stringere du vil bruke. Konsultere en entreprenør eller se trapp planene til å bestemme hvor mange stringere installere. Forankre alle stringere hjem med skruer eller parentes å unngå punkter i utformingen.
  • Bruk galvanisert braketter og skruer for å hindre din trappen blir svak eller løsrevet fra hjemmet som maskinvaren vil bli utsatt for fukt over tid.