Hvordan du justerer motorsag spenningen på en Husqvarna 335

May 27

Justere spenningen i en motorsag blad er en viktig del av vedlikehold og daglig bruk. Mens Husqvarna chainsaws har et rykte for holdbarhet, med beste Kjedesag vil fungere dårlig og til slutt bryte hvis spenningen på bladet ikke er justert. En Kjedesag blad som er for løs vil raskt bli kjedelig. Som for stramt genererer mye varme, til slutt bøying bladet og brenne ut motoren. En Kjedesag blad bør ideelt sett være strammet hver gang du legger til drivstoff.

Instruksjoner

•Bruk skiftenøkkelen fjerne nøtter dekker clutch og kjeden bremsen. Dette vil føre den motorsag å slippe litt og kjeden å bli selv løsere. Stram nøtter for hånd som du kan.

•Løft opp og trekke baren motorsag som bladet på så bladet er stramt. Bruk skrutrekkeren til å skru spenning, som vanligvis er på venstre side av motorsag, i nærheten av Kjedesag baren.

•Stram Kjedesag dekk med skiftenøkkelen mens du løfter baren. Kontroller at du kan flytte motorsag bladet rundt bar med hånden. Du skal kunne trekke bladet opp, men bare en svært liten bit, om nok til å passe en krone mellom bladet og bar.