Hvordan du justerer en Square D vann pumpe press bytte

January 17

En kort sykkeltur vannpumpe kan kjøre et minutt og deretter slå av, bare for å skru på igjen etter en svært kort periode. Denne konstante slår på og av, kjent som kort Sykkeltur, kan påvirke livet til vannpumpe. En løsning er å justere kuttet i og avskåret psi-verdiene som er angitt med bryteren press. Kvadratmeter D er et selskap som gjør elektriske komponenter, inkludert vann pumpe trykkbrytere. Justere Square D vann press bytte er raskt og enkelt.

Instruksjoner

Slå av strømmen til pumpen bytte ved slå av aktuelle breaker på ditt hjem servicepanelet (breaker box). Interiøret i trykket bytte har live ledninger og kontakter som leverer et farlig sjokk hvis du ikke kutte strømmen før du arbeider på bryteren.

•Fjern frontplaten boliger til bryteren ved å fjerne mutteren midt på toppen av bryteren. Bekreft at strømmen er av. Bruk en ikke-kontakt spenning tester.

•Løft eller lavere begge kuttet i og avskåret press ved å justere mutteren over store våren. Dreier mutteren med klokken vil øke presset og føre pumpen å kutte i før. Dreier mutteren mot klokken vil senke trykket og føre pumpen å kutte i senere. Kuttet av press vil justere sammen med kuttet i trykk. For eksempel hvis pumpen er satt til 20 psi i og 40 psi avskåret og store mutteren justeres til 10 psi i, justeres cut out psi til 30 psi.

•Start mutteren over mindre våren ønsker du bare å justere bare kuttet av press. Dreier mutteren med klokken vil øke fristen presset, forårsaker pumpen å kutte av senere. Dreier mutteren mot klokken vil redusere fristen presset så pumpen kutter før.

Tips og advarsler

  • Justere trykket bytte kan medføre pumpen går hele tiden om presset er angitt for høyt for systemets tank eller hvis fristen presset er satt under nivået av cut-i trykket. Kontinuerlig kjører pumpen vil brenne det raskt.