Hvordan du justerer en Bell & Gossett flyt kontroll ventildrift

December 1

Hvordan du justerer en Bell & Gossett flyt kontroll ventildrift

Selv circulating vann hjem varmesystemer kan skape store problemer for konsekvent oppvarming hjemme. Disse systemene støte på problemer når i hjem med flere nivåer av oppvarmet rom, på grunn av effekten som tyngdekraften på dette vannet varmesystem. Rom med utmerket vannsirkulasjon kan overopphetes, mens dårlig sirkulert rom kan lide et kjøligere klima. En av de mest pålitelige løsningene er å installere en flyt kontrollventilen for hvert rom, som kan bidra til å skape konsekvent flyt blant forskjellige rom og vann oppvarmet soner. Justere disse ventilene riktig er avgjørende for konsistens.

Instruksjoner

•Plasser alle din termometre i samme oppvarmet rom. Vent en halv time, og fjerne termometre som gir en uvanlig lesing fra de andre. Slå varmen i rommet rundt 5 grader, og vent en time. Fjerne termometre som gir en uvanlig lesing. Dette vil gi deg en gruppe termometere som pålitelig lese temperatur på samme måte.

•Plasser et termometer i ett rom som har ingen oppvarming flyt regulatoren og et termometer i hvert rom som har en oppvarming strømningskontroll.

•Still termostaten å lage en komfortabel, ønsket temperatur i rommet med ingen oppvarming flyt kontroll ventil. Vent en time, og kontrollere alle termometre.

•Åpne flytkontrollen ventiler mot klokken 1/8 av en tur i alle rommene som er kaldere enn rommet med uten flyt kontroll ventil. Lukk ventiler flytkontrollen klokken 1/8 av en tur i alle rommene som er varmere enn rommet med uten flyt kontroll ventil. Gjenta dette trinnet nødvendig til temperaturene i alle rommene passer temperaturen i rommet med uten flyt kontroll ventil.