Hvordan du justerer Center høyden på Bifold dører

September 10

Bifold dører er vanlig i privat bruk, for skap og pantries enkle rom separasjon. Disse portene kan bli feiljustert, påvirker deres funksjonalitet og bruk over tid. Denne er ofte forårsaket av vekten av dørene skyve på lavere ledd, og med tyngdekraften avhengig av tilkoblingen, en mindre innvirkning eller vanskelig avsluttende kan ofte føre vinkelavvik. Korrigere justeringen er en enkel justering som vil returnere dørene til full brukbarhet.

Instruksjoner

•Stram låsing skruer på pivotpunktsystem guider på slutten av toppen spor, med en skrutrekker. Delvis åpnet dørene vil vanligvis bedre tilgangen til skruene. Stram låseskruen for pivotpunktsystem på enkelt-dørs bifold dører.

•Fjern sikringsanlegg justeringen braketter fra baksiden av dørene ved å fjerne skruene. Fjerne våren guiden fra midten av øvre sporet av nysgjerrige forsiktig under feste det ut av sporet.

•Lukk dørene. Guide dørens topp våren valsen skal reise lengden på øvre sporet under spenning og være fullstendig i sporet. Hvis Forskyvning ikke tillater dørene til lukke fullt, lukke en side under justeringene og la den andre siden åpen justeres separat.

•Measure avstanden fra kanten av lukket døren til forsiden av portåpningen. Denne avstanden skal være det samme på toppen og bunnen av døren. Justere mellomrommet ved å heve døren litt for å fri bunnen pivot pin fra hakk base braketten og bevege bunnen pivot nålen etter behov i gulvbraketten å utjevne målingen mellom døren kant og ansiktet til døråpningen. Når justert, bruke et nivå på innsiden loddrette kanten av lukket døren å bekrefte døren er lodd.

•Gjenta trinn 3 for den andre døren.

•Juster lukkede dører til maksimalt?-tommers plass der lukkede dører møtes. Bruke et nivå på innsiden loddrette kanten kontrollere dørene er lodd.

•Still siste høyden på dørene Drei bunnen pivotere pinner, forkorte eller ut, for å forlenge for å justere dørene til den ønskede topp høyde og gulvet avstanden. Erstatte justering braketten på innsiden av dørene. Fest våren guiden i øvre sporet på den opprinnelige plasseringen.