Hvordan du jakte Ghost orkideer

October 6

Hvordan du jakte Ghost orkideer

Ghost orkideer er vurdert de sjeldneste og mest ettertraktede orkideer i USA. Det ble oppdaget på Cuba i 1844, og senere gjort sin vei til sumpene i Florida der det er anslått at over 2000 planter ligger. Av disse 2000 blomstrer bare 5 til 10 prosent hvert år gjør småblødninger en ghost orkidé nesten umulig. Orchid jegere har identifisert områder av Florida Everglades der sjansene for å fange en er større, og går eller båt turer tilbyr turister en sjanse til å snuble over en i full blomst (som bare skjer i begynnelsen av sommeren).

Instruksjoner

Kjøp riktig utstyr. Ghost orkideer vokser i våt, myrlendt sumpområder (som inkluderer alligatorer, slanger og rikelig med mygg). Investere i et par high-toppet jungelen støvler med avrenningshull at vann sive ut mens du går. Bringe masse vann, men ikke glem mikro filtre og kulde hvis du måtte slog gjennom sumpen vann. Bære et kompass med deg eller et GPS-system for å holde deg orientert, og som en ekstra forholdsregel, kjøpe en Orto-Foto kart over terrenget (Dette inkluderer Foto oppsett av området), det er også bra for pinpointing dypt vann og trygt turstier. Ikke glem den insektmiddel.

•Decide hvis du ønsker en guidet tur eller hvis du gå uavhengig. Ghost orkideer er en stor bedrift i Southwest Florida, forårsaker bedrifter å annonsere spesialpriser under blomstrende sesongen. Enkelte selskaper tilbyr guidede turer at siste fire timer og er ledet av kvalifiserte naturforskere. Selv om du skal reise langs en sti, må du gå av sporet, der vannet kan få kneet dypt eller mer. Hvis du jakte uavhengig, lære å finne en vei for "lesing trærne." Furutrær og Sabal palmer betyr høyere bakken og lettere å gå; høye sypresser mener dypere vann. Du må fylle ut tilbake-land tillatelse før du går.

•Study lovlighet å orkideer jakt. Først av alt, Vær oppmerksom på at plukke en ghost orkidé er ulovlig i delstaten Florida og bærer lokale og straffer med den. Selv hevder at du skal plante blomsten for bevaring ikke vil beskytte deg mot et brudd under Florida vedtekter 581.185., delvis på grunn av ghost orkideer har en hard tid overlevende av deres naturlige habitat. Orchid forsvinninger oppstod under turer, spørre noen selskaper å avslutte tjenesten eller endre turen rute.