Hvordan du installerer lav spenning landskapet lys

October 1

Hvordan du installerer lav spenning landskapet lys

Lav spenning landskapet belysning installasjoner er enkle å fullføre på en ettermiddag. Fordelene med slik en enkel prosjekt vil være opplagt den første natten de er installert. Natten bremse klagen vil øke umiddelbart, og lysene vil imponere dine naboer hver kveld. Lav spenning landskapet belysning øker også trygghet og sikkerhet av ditt hjem ved å spre lys inn nødvendige områder.

Instruksjoner

•Design utformingen av lav spenning belysning. Mikse og matche ulike lampe stiler (lys, veggen-vask inventar, opp-lys fixture) til aksenten ulike funksjonene i ditt hjem.

•Plasser lysarmaturer på bakken der de skal være installert, og Kjør en lav spenning ledningen langs installasjonsbanen. Kjør kabelen under hindringer som busker, busker og fekting. Når du har funnet en klar bane, grave en grunne grøfter i torv 3 til 4 inches dyp og minst 12 inches fra gangveier.

•Lay kabelen i grøften. Kjør kabelen der transformatoren vil koble til en utendørs stikkontakt. Kjøre tre stake i bakken i nærheten stikkontakten og montere transformatoren til innsats med skruer. Fjerne ledninger for å avdekke 1/2 tommers nakne wire og koble ledningene til terminalene på transformator. Sett transformator i stikkontakten.

•Bruk en metall eller tre stake å sette et forrett hull i bakken for lysarmaturer. Ikke pund dem i bakken med en hammer. Kontroller at lysarmaturer stikke inn gangvei.

•Space inventar jevnt. Hver lysarmaturet har en kobling på sin base. Skyv de to halvdelene kontakten over ledningen til den festes sammen. Lyset skal gå når tilkoblingen er gjort. Gjenta for hvert lys innslag. Når hver gjenstand er koblet, begrave kabelen. Sjekk lysarmaturer å bli sikker de er installert rett og ikke vippet til den ene siden.

Tips og advarsler

  • Erstatte utbrente lyspærer så snart som mulig. Unnlater å gjøre det vil forkorte levetiden på resten av pærene.