Hvordan du fjerner stearinen fra et speil

April 25

Hvordan du fjerner stearinen fra et speil

Stearinlys brukes ofte i hjem duft luften og dekorere rom. Lys er ofte knyttet til speilet sconces eller satt på motsatt baser, fordi speil øke belysning. Voks som plasket eller dryppet på et speil kan fjernes med et par husholdningsartikler.

Instruksjoner

•Plasser speilet i fryseren, hvis det er liten nok. La speilet i fryseren i minst 45 minutter. Hvis speilet er veggmontert eller får plass i fryseren, gni en isbit eller baggie fullt av is over voks drippings i flere minutter. Minusgrader forårsake voksen å krympe og bli ekstremt skjøre.

•Bruk en plast smør kniv eller tilsvarende gjenstand å trekke opp herdet voksen. Arbeid kanten av kniv under kanten av voksen; Press. Voksen ville popmusikk med lite kraft.

•Tillat speilet å komme tilbake til romtemperatur for en time eller så. Du vil bli varme speilet, som kan knekke speilet hvis det er fortsatt kaldt.

•Bruk hårføner å flytende voks. Bruk et papirhåndkle å umiddelbart tørke av flytende voks. Hvis en film er på speilet, Rengjør med glass renere eller hvit eddik.