Hvordan du feilsøker en trådløs Alarm

May 29

En trådløs alarm er ofte praktisk fordi den krever ikke en plug og kan monteres hvor som helst i et rom eller bygningen. Alarm det ikke fungerer riktig eller det er problemer med alarm, feilsøking når kan løse problemene uten å kalle i spesialist. Mange problemer trenger ikke profesjonell hjelp fordi fleste av problemene er enkle å fikse.

Instruksjoner

•Endre batteriene. Det er et signal om lavt batterinivå eller fjernkontrollen synes ikke å fungere, Bytt til nye batterier. Nøyaktig batteriene varierer for hver alarmsystem og ekstern. Se på batteriene fjernet fra alarmen til å angi riktig batteri.

•Kontroller polariteten. Hvis batteriene er nye og alarmen eller fjernkontrollen ikke fungerer, åpne og se på polaritet. Kontroller at de positive og negative line opp for alle batteriene.

•Juster sirenen manipulere plugg. Når bryteren tamper aktiverer, grip sirene pluggen og justere det før bryteren deaktiverer. Etter Friedland Alarm manualen, hvis veggen er ujevn, må alarmen flytte slik at bryteren tamper ikke aktiveres på grunn av ubalanse. Sjekk veggen mens bestemmer brutt plugg og kontroller veggen var ikke årsaken til bryteren aktiveringen.

•Tilbakestillings systemet. Avhengig av trådløs alarm, det er to grunnleggende måter å tilbakestille systemet: fjerne batteriet og kutte av solenergi. Ta ut batteriet og sette en håndkle eller lignende klut over noen solcellepaneler. Avdekke solcellepaneler og sette batteriene tilbake i alarmen etter omtrent fem til 10 sekunder.

•Reenter passordet eller kode. Når tastaturet virker ikke fungerer, ta pusten dypt, roe ned og skrive inn koden. I de fleste situasjoner, er tastaturet problemene knyttet til en feilaktig angitt kode. Hvis problemet vedvarer, må knappene erstatning, som er best gjort av en profesjonell. Aldri anta knappene ikke fungerer med mindre reentering koden ikke virker konsekvent.