Hvordan du bruker automatisk så kjeden jeksel

May 20

Bruke en automatisk motorsag jeksel er den mest effektive og enkleste måten å skjerpe en Kjedesag blad gitt du kjenner den riktige måten å bruke utstyr. De fleste automatiske motorsag kverner har klem område for montering Kjedesag og sliping hjul for skarphet bladet. Du kan gjøre justeringer i vinkel og dybde av hjulet avhengig av spesifikasjonene til bladet. Noen industriell grade automatisk slipemaskiner ha dataprogrammer som lar brukeren installere bladet, dybde og vinkel informasjon inn i datamaskinen og la den jeksel gjøre resten.

Instruksjoner

•Løft kjeden stoppe på den automatiske kvernen og lå motorsag bladet i guiden. Lavere stopp, og stram eller klemme på plass. Dette vil stille opp transportøren å skjerpe alle tennene venstre eller høyre.

•Plasser første tann gjøres skarpere med knappene som er angitt i brukerhåndboken. Slipe tann ved å senke kutte hjulet på tannen, og deretter gå videre til neste tannen vendt i samme retning.

•Continue skarphet hver tann mot denne samme retning til du kommer til den første tannen du skjerpet. Rotere bærer og plasser den første tannen mot den andre retningen. Skjerpe alle tennene i denne retningen på samme måte som med andre tennene.

•Fjern kjeden fra vinkelsliperen. Inspisere skarpheten på hver tann å sikre konsekvens.

Tips og advarsler

  • Kontroller bruksanvisningen av merkevaren automatisk motorsag jeksel du eier for eventuelle forskjeller i drift.
  • Følg alle sikkerhetstiltak i vinkelsliperen brukerhåndboken.