Hvordan du arbeider med aluminium Wire

April 17

Eldre boliger, spesielt de bygget før 1972, og noen mobile hjem har aluminium wire som hovedkoblingen wire i stedet for kobber. Visse forholdsregler må tas når du erstatter brytere utsalgssteder er enhver annen elektrisk tilkobling. Aluminium og kobber kan oksidere opprette kortslutninger og de kortslutninger kan opprette elektriske branner.

Instruksjoner

•Start av elektrisk kraft til området du arbeider deaktiverer breaker leverer strøm til din krets.

•Bytt uttak på aluminium wire ved først å fjerne stikkontakt dekselplaten til uttaket og ledninger i boksen elektrisk. Slipp uttaket i veggen ved å fjerne de to skruene øverst og nederst stikkontakten og forsiktig trekke uttaket i veggen. Skru ut den øverste skruen på høyre side av stikkontakten og den øverste skruen på venstre side av stikkontakten og fjerne ledningene fra skruene. Kast uttaket. Hvis din stikkontakt ikke var vurdert for aluminium wire din ledninger har oksidasjon, klippet den utsatte aluminium wire endene og strip 1/2 inches av isolasjon av både svart og hvit ledninger. Erstatt stikkontakten med en stikkontakt vurdert for aluminium ledninger. Vikle svarte ledningen rundt rett skruen på utløpet og stram og bryte den hvite ledningen rundt venstre skruen og stram. Forsiktig skyver uttaket i boksen elektriske og Legg ved uttaket øverst og nederst. Erstatte dekselplaten stikkontakt.

•Bytt bytter på aluminium wire ved først å fjerne bryteren dekningen plater til bryteren og ledninger inni boksen bryteren. Frigi overgangen fra veggen ved å fjerne skruene på toppen og bunnen av bryteren. Dra overgangen fra veggen og skru ut de to skruene på høyre side av bryteren fjerne ledningene fra dem forsiktig. Kast bryteren. Som du gjorde i trinn 1, trim og fjerner ledninger. Erstatte bryteren med bryter vurdert for aluminium ledningsnett ved å pakke en svart wire rundt den øverste høyre skruen og den andre svarte ledningen rundt bunnen rett skruen. Stram begge skruene og erstatte bryteren i boksen elektrisk, dekker den med dekselplaten bryteren.

•Sett kobber pigtails til alle aluminium ledninger for alle andre ledninger program i ditt hjem. For eksempel for å installere en tørketrommel utløp i hjemmet ditt med aluminium ledninger vil du måtte kutte en 6-tommers stykke 10 måle solid svart termoplast høy varmebestandig nylon (THHN) belagt wire, en 6-tommers stykke 10 måle heldekkende hvit THHN ledning, en 6-tommers stykke 10 måle solid THHN ledningen og en 6-tommers stykke 10 måle THHN solid grønne ledningen. Bruk din wire stripper/cutters for å strippe 1/2 tommers isolasjon av hver ende av alle fire ledninger. Koble de kobber pigtails til aluminium ledninger hjelp lilla wire koblinger. En lilla tråders er en industristandard kontakten for å stoppe aluminium-til-kobber korrosjon; den har en oksidant inni den. Den svarte tråden kobles til svart wire, hvit ledning til hvit ledning, en grønn ledning nakne kobber og røde wire til ledningen, og vri lilla wire koblinger til alle fire sett med ledninger. Når din pigtails er tilkoblet, kan du fullføre ledningene til tørketrommel stikkontakt. Du må bruke en kobber pigtail program for alle ekstra ledninger i hjemmet for områder, slik som din ovn beholder, noen andre beholdere enn standard vegg beholdere, lys og tak fan programmer.

•Vri på den elektriske kretsen til området du arbeider ved å slå på breaker levere strøm til din krets.