Hvordan diagnostisere ingen strøm på elektriske bryteren

February 21

Hvordan diagnostisere ingen strøm på elektriske bryteren

AC elektriske brytere er relativt enkle mekanismer. Du snu en bryter og bryteren tillater elektrisk aktuelle å flyte til objektet kablet til bryteren. I de fleste tilfeller dette en lysbryter. En lysbryter har en kabel koblet til den som går til servicepanelet og den har en ledning som går til lys. Feilsøke en dårlig lysbryter er relativt enkelt.

Instruksjoner

•Kontroller servicepanelet, ofte kalt boksen breaker for en utkoplet breaker. Hver breaker i din servicepanelet har "on/off" trykt opp på den. Hvis spaken på bryteren brukes til å koble lysbryter til det elektriske nettet ditt hjem er byttet mot "off", flip breaker tilbake "på" posisjon og deretter sjekke lysbryter igjen. Hvis ingen av breakers ble utløst, fortsetter du til trinn 2 i denne artikkelen.

Slå av bryteren som kjører den elektriske bryteren. Hvis du ikke vet hvilken breaker er det, slå av hjemmet er viktigste breaker.

•Fjern dekselplaten fra lyset bytte og deretter fjerne skruene som holder bryteren til elektriske boksen.

•Kontroller skruen terminalene med en elektrisk tester å bekrefte ingen makt inn bryteren. Elektrisk testere er ikke dyrt, og de tilbyr sinnsro å sikre at du ikke mottar elektrisk støt.

•Fjern skruene som holder to ledninger på bryteren terminalene. Rette både ledninger, vri endene av ledningene sammen og cap dem med en ledning cap.

•Vri på breaker. Hvis lyset kommer, er bryteren dårlig. Hvis lyset ikke kommer på, er det et problem med lyset selv eller ledninger.