Hvordan bygge Preformed dammer

October 25

Preformed dammer kan du ha fordelene med en bakgård dam uten å bruke store mengder penger på en profesjonell installasjon. I motsetning til dammen liners har preformed dammer en glatt, flytende form når kjøpt, så det er ikke nødvendig å bruke timer fjerne skrukker fra duken etter installasjon. Den viktigste delen av å bygge en preformed tjern er utjevning og sikre riktig støtte av marginale hyller oppretter konturene i dammen.

Instruksjoner

•Skjære en mal for dammen. Lå dammen opp ned på et stykke papp og spore rundt omrisset med permanent markør. Fjerne dammen, merke siden vendt "bunnen" og forsiktig kutte ut malen med verktøyet kniv.

•Determine stedet for dammen. En godkjent elektriker må kjøre den underjordiske elektriske til dammen eller installere en GFI utvendig utløp for å levere strøm til dammen hvis det ligger nær huset.

•Prepare området for dammen ved å fjerne gress og rusk fra området. Legg malen dammen på bakken og justere malen til riktige retningen av dammen. Hell pulverisert bygging kritt rundt malen merke området graving.

•Dig hull for dammen. Sted en trillebår nær nok til hullet slik at du kan plassere skitt direkte fra hullet i trillebår. Omgå området hele merket ut dammen med spaden spaden. Lage hull minst en tomme større deretter dammen for å tillate for justering. Sjekk din fremgang ved å angi den preformed tjern i hullet.

Når hullet er nær dybden av første marginale sokkelen, pulver den dypeste delen av preformed tjern med pulverisert kritt og plassere den preformed tjern i hullet. Kritt vil forlate et merke. Grave det markerte området dypere mens de andre områdene alene. Fortsette å kritt nederst preformed tjern og sjekk dybden på hullet.

•Soon du vil merke at kritt er i områder andre da det dypeste området. Begynner å grave alle områder som viser kritt i sølen. Fortsette graving til hvert område enn bunnen er en tomme dypere preformed tjern. Når alle andre områder er dypt nok, fjerne nok skitt fra dypeste området av dammen så du har omtrent en tomme rom.

•Fyll bunnen av dammen, marginale hyller og overleppen med en tomme av sand. Plass den preformed tjern i hullet for å kontrollere mengden støtte sanden gir til dam rutefly. Fortsett å legge sand og kontrollere dammen til dammen støttes på alle områder.