Hvordan bygge et rekkverk for en kortstokk

April 3

Hvordan bygge et rekkverk for en kortstokk

En kortstokk bare doesn & rsquo t føler komplett før du & rsquo; ve installert rekkverk. De gir dekk følelsen av en uavhengig utendørs plass, og er også viktig for sikkerheten. Selv om din dekk isn & rsquo; t at høy av bakken, installere rekkverk er den beste måten å garantere at små barn er trygt og lyd.

Instruksjoner

•Prepare viktigste innlegg, som vil gå i hvert hjørne av dekk. Du kan også legge innlegg mellom de viktigste innleggene hvis du bygge en lang dekk. Skjær en 90-graders vinkel på bunnen av hver 2-ganger-4 med en sirkelsag. Justere vinklet bunnen av innlegget mot dekk slik at det er jevnt mot bjelke. Gjør dette for hver 2-ganger-4.

•Drill to hull gjennom bunnen av dekk og inn i innlegget. Legge til to bolter i hullene som du nettopp opprettet. Boltene for å sikre stillingen til dekk. Gjenta trinn en og to til alle innleggene dine viktigste sikres rundt omkretsen av dekk.

•Measure avstanden mellom innlegg. Disse målingene brukes til å opprette delene av rails, også kalt rekkverk, som vil bli installert mellom hvert innlegg.

•Lay bunn og topp jernbane som tilsvarer et mål mellom hvert innlegg. Bunn og topp tre skinnene kan kjøpes du tykkelsen du ønsker, eller du kan klippe 2-av-4s målene du trenger med en tabell så.

•Opprett spiler som kjører loddrett ovenfra jernbane til den nederste skinnen. Igjen, disse kan kjøpes fra en lumberyard i tykkelse og dimensjonene du trenger, eller du kan kutte dem til lengde med en bordsagen. Fest den ferdige baluster på slutten av den nederste skinnen med en skrue.

•Sett resten av spiler til den nederste skinnen. Bruke en tre-blokk som et mellomrom mellom hvert baluster. Flytt avstandsstykket over å sikre at hver baluster er en lik avstand fra hverandre.

•Sett den øverste skinnen. Med alle spiler boret inn i den nederste skinnen, sett den øverste skinnen på plass. Bore et hull gjennom den øverste skinnen og på toppen av hver baluster. Sikre den øverste skinnen til spiler med skruer. Når du er ferdig, vil det se ut som du har bygget en liten stige.

•Passer delen ferdig jernbane mellom de viktigste innleggene på dekk. Plass treklosser på dekk mellom de viktigste innleggene. Angi balustrade på blokkene. Dette vil sikre at balustrade er installert på riktig nivå over dekk.

•Drill to hull gjennom hver ende av balustrade og inn de viktigste innleggene. Sikre balustrade med stramme opphold skruer gjennom de boret hullene. Gjenta trinnene for å opprette flere rekkverk for de gjenværende områdene mellom hver hovedpostkontoret.

Tips og advarsler

  • Kontakt lokale byggforskrifter før konstruere dekk rekkverk. Noen lokale koder har spesifikasjoner på hvor langt fra hverandre hver baluster må være. Hvis spiler er for langt fra hverandre, kan barn skli gjennom.