Hvordan bygge en Zucchini espalier

March 5

Squash er en form for vining sommer squash som kan vokse raskt og ta over spacet hage. Av zucchini planter er tung og kan lett velte en vanlig gitter eller tomat bur espalier. Løsningen er å opprette et espalier av materialer som er sterk nok til å holde løvverk. Hog paneler, også kjent som storfe paneler, er ledning maske husdyr skap som gjør effektiv og robust trellises.

Instruksjoner

•Ta hog panelet til en oppussing butikken for skjæring. De kommer i lange stykker som er 4 fot høy, så har butikken kuttet det ned til lengden du trenger for din hage.

•Sett gjerdestolper på hver side av zucchini hagen din. Bruk innlegg hull graveredskap grave hullene på dyp 2 fot, og lavere innlegg hullene. Fast jord rundt foten av innleggene.

•Plasser hog panelet området mellom to innlegg. Sikre panelet til metall innlegg ved slipping zip bånd gjennom panelet mesh og rundt innlegg. Plass en tie hver sjette inches.

•Plant zucchini ved foten av espalier. Ettersom planten vokser, vikle vinrankene rundt den laveste rung av hog panel. Vinrankene vil så vokse opp espalier.