Hvordan bygge en utendørsgrill ovn

November 3

Noe lukter bedre om sommeren enn noen ribber eller hamburgere på grillen. En bakgård grill fest er sikker å tegne en folkemengde. Bygge din egen utendørsgrill ovn er et must for enhver utendørs entusiast. En grill ovn, kjent som en grill, kan dekkes for å tillate røyk til å varme maten som en ovn for lengre matlaging prosjekter eller kan stå avdekket i rask matlaging prosjekter. Utendørs grilling kan tilpasses til ønsket høyde og bredde og er enkel nok til å bygges i en ettermiddag. Allerbest, en ny utendørsgrill ovn Etterlyser en berømt koke, så begynne å planlegge din meny.

Instruksjoner

•Locate det beste området å bygge Grill ovnen ved å finne et område på flat Mark som ikke nær noen hager, saplings eller lekeområder for kjæledyr eller barn. Fordi du ikke vil røyk fra grillen blåser inn i huset, Plasser din Grill tilsvarende.

•Clear bakken før du begynner, legge om nødvendig, deretter ett nivå av murstein på bakken i form av en firkantet 3. Bruke grill stativet for å måle hvor brede må hver kinesere å være, og fjern forsiktig mursteinene, og pass på å la klart spor i bakken.

•Mix din sement via instruksjonene på vesken. Bruker din spade, bruke en base lag med sement i skitt inntrykk av murstein og deretter erstatte klossene i 3 mønster.

•Kontroller alle hjørner struktur skal nivå. Fortsett til alternative lag av sement og murstein til du har sju med lag av murstein.

•For åttende laget sted klossene side på, i stedet for slutten på for de venstre og midten liggende til 3, slik at ene kortsiden av murstein er flush med struktur og omtrent halvparten av murstein stikker ut utenfor rammen. Du vil være en trekull beholder på denne rygg eller aften en andre grill rack til tider.

•Arbeid de neste tre lag av murstein på standard måte. Gjenta side på murstein arbeide på den fjerde raden; Denne støtten vil bli brukt for grill stativet.

•Apply sement på høyre side av 3 og plasser stein plate, som vil tjene som prep område, hvilested eller pensle stasjon når du bruker Grill ovnen. Bruke en endelig lag av sement og murstein til venstre på standard måte.

Tips og advarsler

  • Høyden på stasjonen kan justeres, så avgjøre før du starter hvis du trenger en høyere stasjonen og forsinkelse byggingen av siden støtter lag tilsvarende. Bygge et dekke for Grill ovnen fra skrapmetall bøye det i en L-figur og legge ved et håndtak.