Hvordan bygge en liten bakgård foss

May 11

Fossefall legge til ro i landskapet, og kan være et samlingspunkt i bakgård plass. Du kan bygge en liten bakgård Foss med minimum building ferdigheter, store steiner og mye svette egenkapital. Ordne steinene for å gjøre fossen er som arbeider en gåte, men utgravning kan være en utfordring.

Instruksjoner

•Excavate plass i hagen din til å passe en preformed plast dam rutefly. Dam rutefly er reservoaret din foss; se etter dem i lokallandskapet forsyne butikkene. Fjern alle røtter, steiner eller andre rusk fra bunnen og sidene av åpningen. Sett rutefly i åpningen, og kontroller at det er nivå.

•Linje rad største steinene langs bakken ved kanten av en side av dammen duken. Denne linjen av steiner dikterer bredden på din liten foss, og bør henge 3 til 4 inches over kanten av duken. Linje en rekke store steiner bak den første raden. Ikke bekymre deg hvis steinene ikke linje opp perfekt på begge sider, men prøv å få dem nær. Linje tredje rad av store steiner bak den andre raden, holde dem så selv som mulig med bredden på de første to radene.

•Build din liten foss opp ved stabling steiner på hver av de tre radene. Begynner med den største stein for stabilitet og gradvis bruke mindre steiner som du bygger oppover. Bruke en sjenerøs mengde vanntett lim mellom hver av steinene å hjelpe holde dem på plass. Fortsett å stable stein radene før de er alle 2 fot høy. Den første raden er fullført.

•Continue stabling steinene andre og tredje rader før de er begge 3 fot høy. Den andre raden er fullført. Fortsett stabling steiner på siste til det er 4 fot høy. Disse høyde målinger er eksempler, bygge din liten bakgård fossen til alle størrelser som passer landskapet. Du kan også lage mer dramatisk drops mellom radene ved å øke høyden på andre og tredje radene av stein. Derimot blir foss strømmen mer subtil hvis du bygge en mer gradvis stigning.

•Plasser en linje av steiner rundt kanten av dammen duken å skape et mer naturlig utseende. Plassere foss pumpen i tjern rutefly. Drapere den elektriske ledningen over side av dammen mot din strømkilde eller stikkontakten. Gravingen små og begrave den elektriske ledningen. Hvis du velger en solar foss pumpe, trenger du ikke elektrisitet.

•Sett plast slangen på pumpen. Kjøre den fra pumpen langs bakken på den ene siden av steinene på baksiden av fossen. Ta det opp til toppen av det tredje rad av steiner. Camouflage slangen ved å grave en grunne grøfter der det går det langs bakken, eller dekker det med mulch. Du kan også vurdere plassere potteplanter rundt fossen skjule slangen.

Anker plast slangen Stones nær sentrum av den tredje raden. Du kan man slangen mellom steinene eller knytter den med vanntett limet.