Hvordan bygge en kortstokk med ubehandlet tre

May 3

Hvordan bygge en kortstokk med ubehandlet tre

En tre dekk er et flott sted å nyte utendørs med familie og venner. En dekk kan gjøres av de fleste tre, men cedar, hvit eik, teak og redwood er populære valg fordi de skogen er naturlig motstandsdyktig mot insekter og forfall. Selv om du kan finne tømmer med en finish beregnet for utendørs bruk, kan en gjør det selv altmuligmann også bygge en kortstokk med ubehandlet tre og deretter bruke en god utvendig finish.

Instruksjoner

•Anrop din lokale tillater avdeling og sjekke lokale bygningen regelverket. Departementet tillatelse kan fortelle deg om en tillatelse er nødvendig og disposisjon regler som må følges for dekk. Så de kan flagge din eiendom, bør du også ringe din lokale bedrifter. Energiverk krever vanligvis en uke å flagge din eiendom, men å vite hvor underjordiske elektriske ledninger og rør ligger er et must.

•Få dekket på et ark rutenett. Bruk en skala som fungerer med størrelsen på dekk du planlegger å gjøre. Når du utformer dekk, Planlegg å plassere 4-tommen x 4 tommers innlegg hver 10 fot rundt dekk omkretsen. Dette er nødvendig fordi din 2-tommers med 8-tommers rim bjelkene vil ha et spenn av 10-fot. Rim bjelke brytes rundt omkretsen av dekk. Du bør også inkludere gulvbjelker, kjører lengden på dekk linjeavstand 16 inches hverandre, i planen.

•Fjern gress fra dekk området med torv kniv eller en flat bladed spade. Plass et lag av landskap stoff over bakken. Dekk stoff med et lag med grus. Dette hindrer gress og ugress vokser under dekk. Grave din post hullene til en dybde seks inches under frost linjen for ditt område. Lage sement i alle hull på overflaten av bakken. Angi en galvanisert innlegget anker på hvert hull før betongen er angitt. Innlegget ankeret holder stokken på plass samtidig innlegget av bakken å beskytte skogen fra fuktighet.

•Still et innlegg i hver anker og sikre den med 1 1/2-tommers dekk skruer og en makt-skrutrekker. Merke hver stolpe tre inches under terskelen av døren til dekk. Denne markerer hvor toppen av felgen bjelkelag knyttet til innlegg. Klemme rim bjelke til innlegget hvor det er lagt. Pre bore rim bjelke og innlegg for to 6 1/2-tommers vogn bolter som sikrer rim bjelke på plass. Stram rim bjelke til innlegg med en skiftenøkkel.

•Skjære toppen av innlegget selv med toppen av felgen bjelke. Bruk en Stempelkompressorer så for dette trinnet. Merk rim bjelke hver 16 inches langs dekk. Med en hammer og galvanisert bjelke negler, knytte bjelke kleshengere til rim bjelke slik at toppen av gulvet bjelke blir selv med toppen av felgen bjelke. Klipp ditt gulv bjelkene skal tilpasses mellom rim bjelkene. Plasser gulv bjelkene i bjelke hengere og sikre dem på plass med galvanisert bjelke negler.

•Paint eller beis sub rammen på gulvet på dette tidspunktet å gi beskyttelse. La tørke og deretter legge til en andre strøk. Dette er den eneste gangen du får tilgang til undersiden av dekk før terrassebord er skrudd på plass.

•Skjære og installere terrassebord boards. Overheng terrassebord styrene 11/2 inches på alle sider av dekk. Kuttet terrassebord etter behov ved hjelp av en sirkelsag. Bruk din installert gulvbjelker for å støtte endene av terrassebord som du klippe. Ikke tillat to rader av terrassebord slutten på den samme etasje bjelke. Det er best å starte annenhver rad med et halvt stykke terrassebord.

•Stain terrassebord øverst, nederst og ender av tre. La denne frakken tørr og deretter bruke en andre strøk. Dette er den eneste sjansen stain bunnen og sidene av terrassebord før den er skrudd på plass. Bruk så hester å støtte terrassebord mens det tørker. Bruke en makt malingssprøyte flekken. Bruk Rull tilbake-roll flekken. Ny roller vil hjelpe arbeide flekken i terrassebord og selv ut flekken,

•Sett terrassebord til hver etasje bjelke som den krysser. Bruk 3-tommers utvendig dekk skruer. Sett skruene 1/2 tommers fra kanten av terrassebord for å hindre terrassebord deles. Bruk en makt skrutrekker til å kjøre toppen av skruehodet like under overflaten av terrassebord.

Tips og advarsler

  • Aldri bruke paint til å dekke utvendig terrassebord. Malingen vil ikke suge inn tre, men bare sitte på terrassebord. Bruk en ugjennomsiktig farge å oppnå en utvendig finish som soaks inn i skogen.
  • Bruk vernebriller ved elektroverktøy.