Hvordan bygge en kortstokk med gitter

November 14

En kortstokk er et flott sted å henge ut med venner, men hvis dekk trenger litt spicing opp, da en kortstokk med en trellis kan være lurt å legge litt kunst og design til hagen din. Et espalier vil gi dekk litt originalitet og kan brukes som dekorasjon for seg selv eller for klatring planter pryder.

Instruksjoner

Bygge dekk

•Lay ut fire hjørnene der du vil dekk være. Du kan merke omkretsen i bakken med en pinne eller du kan legge den ut med pulverisert kritt. Bruk din målebånd for å sikre at din dekk vil være på begge sider. En kortstokk bør alltid være et rektangel eller firkant med mindre du er svært erfaren i egendefinerte dekk bygning.

•Dig fire innlegg hull i hjørnene av dekk til ca 24 inches dyp. Må ikke grave når bakken er veldig våt, veldig kaldt eller veldig tørr. Noen av disse forholdene gjør grave dypt hull svært vanskelig.

•Kontroller din betong. Du trenger å blande betong miks i bøtte. Dette innebærer vanligvis bare røring vann og konkret blande sammen.

•Plant 4-av-4s i hjørnet hull. Støpe det inn i et hull og fylle den halvveis. Plasser den 4-ganger-4 i hullet og flate den ut. Fylle resten av hullet med betong. Du må holde pole fortsatt i noen minutter slik at det ikke lene mens betongen begynner å sette. Når stangen er fast på plass, kan du gå videre til de andre tre polakkene, som må være plantet på samme måte.

•Sett alle hjørner av dekk sammen på utsiden med 2-av-6s, og pass på å utjevne hverandre. Bruk minst tre skruer på hver ende av hvert bord. Det er ditt valg å gå så lavt som bakken eller så høyt som er behagelig. Hvis gjør dette festet til en uteplass, skal vedlegg styrene 1½ inches lavere enn døråpning.

•Sett 2-av-6s på innsiden hjørne innleggene. Som før, bruke minst tre skruer på hver ende. Dette vil gi dekk ekstra stabilitet.

•Trim hjørnet 4-ganger-4 innlegg flush med koble 2-av-6s. Dette fullfører dekk rammen.

•Skru i din bjelkene. Avhengig av hvilken vei du vil din gulvbord å legge, må bjelkene som støtter dem festes i motsatt retning. Hver 24 inches langs rammen, knytte en bjelke holder til rammen og deretter legge en bjelke inne bjelke abonnenten.

•Lay gulvet. Bruker din skruen pistol og dekk skruer, legge ved en dekket bord kjører motsatt vei bjelkene kjører. Ta dine kryssfiner stripe og hvile det ved vedlagte dekk bordet. Skyv en annen bord som butts opp mot stripen, og skru den ned. Fjern kryssfiner stripen, og du får en perfekt ½-tommers gapet mellom styrene. Gjenta denne fremgangsmåten med hver dekket bord du legger på.

•Skjære noen overhengende styrene flush til rammen av dekk. Bruk sirkelsagen. Nå er nye dekk ferdig og klar for sin espalier.

Bygge espalier

•Frame gitter arket på tre sider. Plassere to av 8-fots styrene på bakken parallelle med hverandre. De bør være fire fot fra hverandre. Over dem, rett ved siden og flush med toppen av styrene, plasserer du en 4-fot-brett. Du har opprettet det synes å være tre sider av et rektangel over som gitter regnearket skal passe perfekt. Lå samsvarende styrene oppå gitteret slik at du har klemt gitter-ramme og skru det hele tingen sammen. Du må bruke 2-tommers skruer og kjøre to av dem i et minimum av hver 12 inches langs alle styrene. Når du er ferdig, vil du ha en ramme som holder espalier fast på plass på tre sider med en åpen bunn.

•Decide på hvilken side av dekk du ønsker et espalier. Hvis du vil bruke espalier for voksende planter, være en sørsiden optimal.

•Skru rammen til dekk. På baksiden av dekk, og med den nonframed delen av espalier peker nedover, plasser nederst i flukt med bakken, og skru i rammen, på begge sider, til dekk. Bruk minst tre skruer på hver side der espalier butts opp mot dekk.

•Stain eller forsegle alt. Du kan bruke en tre flekken dekk og din espalier, eller du ønsker å bare vann-forsegling hele strukturen. Hvis du vil, kan du la tre været for et mer naturlig utseende, men du må gjøre mer årlig vedlikehold på dekk din hvis du ikke værbestandig det.

Tips og advarsler

  • Avhengig av hvor stor din dekk er, du kan lett legge ark med gitter, hvis ønskelig, og Fortsett denne prosessen, vil gjør det som stor eller liten som passe dine behov.
  • Bruk vernebriller når du bruker elektroverktøy.