Hvordan bygge en hjørne arbeidsbenk

April 3

En arbeidsbenk på hjørnet av kjelleren eller garasjen er en virkelig god, praktisk idé, spesielt hvis du ønsker å sette hver kvadrat tomme av arbeidsområdet til å bruke. I stedet for å fylle den ubrukte hjornet av din rom med gamle fiskestenger eller stabler av tre, hvorfor ikke bygge en liten arbeid-tabellen, som kan brukes i tillegg til en større, rektangulær arbeidsbenk. Følg disse instruksjonene for å se hvordan en hjørne arbeidsbenk er bygd.

Instruksjoner

•Build en triangulær ramme for toppen av tabellen. Først dobbeltsjekke hjørnet med en innramming kvadrat å være sikker på at veggene kommer sammen i rett vinkel. Så gå videre og kuttet de to første stykkene for toppen av trekanten. Disse to stykker vil være firkantet kuttet i begge ender, men ett stykke vil være 1-1/2 inches lenger enn de andre tekstområdene. Med andre ord, hvis du vil at sidene skal begge 24 inches lang, så kuttet det første stykket på 24 tommer og den andre brikken på 22-1/2 inches. 24 tommer bør være en god all-around størrelse for en trekantet hjørne tabell. 32 inches er om den maksimale lengden for en corner tabell, for det er viktig at den som bruker tabellen hjørne kan enkelt nå alle tilbake til hjørnet.

•Skjære to stykker på over dimensjonene på 24 og 22-1/2 inches, sørge for alle ender er firkantet.

•Sett slutten av kortere stykke (22 1/2 inches) mot siden i lengre stykke (24 tommer). Feste kortere stykket rett ved slutten av lengre stykket, slik at du har en rettvinklet som er 24 inches lang på hver utenfor kanten. Bruk tre lange byggmester skruene (2 1/4 tommer) og bore noen pilot hull først.

•Skjære den tredje delen av høyre trekanten. Denne delen vil være like under 3 fot, og det vil også ha en 45-graders vinkel i hver ende. Å få eksakte de to vinkler du må holde rettvinklet stykket fast i hjørnet (assistent kan gjøre dette), deretter angi lengre stykket ved de to endene og merke den nøyaktige plasseringen av kuttene.

•Skru tredje brikken med vinklede ender til rettvinklet brikken. Det burde passe mellom sidestykket av "L" formet braketten som du gjorde i trinn 3. Bruk 2-1/4 tommers støpesand skruene til dette. Du vil sannsynligvis pilot borehull først, så du ikke dele slutten av styrene.

•Bruk brikken som du nettopp fullført i trinn 5 som en mal, opprette to mer tredelt enheter som er nøyaktig samme størrelse. Når alle tre er fullført, plass dem i en fin stabel i hjørnet der benken din vil gå. Alle tre enheter bør passer godt inn i hjørnet.

•Decide på høyden av din arbeidsbenk og kutte tre 2-ganger-4's eksakte høyden som du ønsker. 32-36 inches er anbefalt for høyden på benken.

•Plasser en 2-ganger-4 på innsiden hjørne (dvs. hvor de to veggene møtes) av tre stykker. Trekk trekantet overstykket oppover til det er jevnt med toppen av 2-ganger-4. Assistent anbefales på dette punktet. Nå sett to skruene (2-1/4 tommer) med en elektrisk skruen pistol. Hvis du plasserer de tre skruene om lag 3 inches ned fra toppen, bør så ingen pilot hull være nødvendig. Kontroller at skruene finne veien inn horisontal bitene. Gjenta denne fremgangsmåten for de andre to søyler, pass på toppen av både oppreist og vannrette stykker er flush. Nå er du din topp rung er koblet til de tre søyler.

•Gjenta dette trinnet for de andre to trekantede stykker som du laget i trinn 6. Neste brikke kobles på midten på loddrett oppreist og understykket kan heves bare et par inches av bakken. På dette punktet alt du trenger å gjøre er å plassere to skruer på hver tidspunktet.

•Gå tilbake og fest to mer skruer til hver Forbindelsesstykke punkt. Gjøre fra utenfor peker i. Nå din stand bør være solid, men den trenger fortsatt hyller og singlet kryssfiner. Du vil måtte trekk enheten fra hjørnet av veggen for å gjøre dette. Husk dette er en frittstående enhet, så ikke skru noen brikker til veggen.

•Mark form av kryssfiner toppen for workbench. Gjør dette ta en halv ark av kryssfiner (4' av 4') og kontroller at den er firkantet minst ett hjørne. Velg et hjørne som kanten som vil passe inn i hjørnet av veggen. Fra det øye mål ned hver side og lage et merke på 24 tommer. Neste stasjon en spiker (eller sett en skrue) i kryssfiner, omtrent en tomme ut fra den innsiden hjørne av kryssfiner. Dette vil være midlertidig, så ikke sette spikeren det for dypt. Knytte en streng til en blyant og skriv en bue fra en 24 tommers merke til den andre ved hjelp av spiker eller skru som midtpunktet.

•Skjære stykke kryssfiner langs blyanten linje med en bla så og så sand stykke kryssfiner. Neste legge den til toppen av rammen med kortere (1-1/4 tomme) støpesand skruer. Legg skruene med en elektrisk skruen pistol så de er flush med toppen av kryssfiner.

•Build hyller på tvers klammeparentesene med 1-ganger-4-plankekledning. Hvert bord har en 45 graders vinkel beskrevet over overflaten på bordet, men så bladet vil beholdes 90 grader. Hver brikke må måles individuelt som lengder vil bli gradvis kortere med hver ny brikke. Bruk noe #6 Fullfør nagle sette hver styret på plass.

Tips og advarsler

  • Sand kryssfiner grundig etter de skjæres.
  • Hvis veggen er square, må du kanskje justere tre ramme stykker som du gjør i trinn 6 ikke feste workbench direkte til veggen. Det er ment å være frittstående.