Hvordan bygge en gjerde å vare en levetid

October 16

Hvordan bygge en gjerde å vare en levetid

Reiser på baksiden veiene New England avslører gamle steinveggene og gjerder som dateres tilbake 200 år eller mer. Bøndene har ikke en spesiell hemmelighet å bygge varig gjerder, men de har en overlegen materiale å arbeide med og vilje å sette tiden til å bygge noe som varte langt forbi sine tider.

Instruksjoner

•Dig en flat-sidig grøft 15 inches dyp, 20 inches bredt og så lenge gjerdet krever. Tamp ned nederst grøften med hånden brutt. Spot sjekk grøften nederste nivå hver par føtter med boble nivå og justere dybden tilsvarende for å utjevne hele lengden.

•Drape landskapsarbeid stoff over grøften slik at den dekker interiøret helt og er et par inches over bakkenivå på hver side.

•Fyll seks inches ert grus i grøften, være forsiktig med å rive stoffet, og flate den ut. Plass en blokk av kalkstein over grus i starten av gjerdet, med langsiden kjører fra side til side i grøften. Det bør være et 1-tommers gap mellom slutten av blokken og hver side av grøften. Plassere en annen blokk på samme måte av og velger den med klubbe å tvinge det nær den første. Fortsette å legge blokker til du kommer til slutten av gjerdet. Dette er grunnlaget for gjerdet som andre blokker vil hvile over. Sjekk hver noen kvartaler for å sikre at basen er bor nivå.

•Plasser første blokkere for gjerdet langs på basen om 2 tommene i fra kanten. Fordi er 18 inches bredt og blokken er 12 inches bredt, bør du ha om lag 3 inches av base på både forsiden og baksiden av blokken. Merke rundt med en markør og løft det opp. Nå som du vet hvor blokken er å gå, murskje ca 1/4 kopp mørtel på bunnen, tynt spredt under den første blokken. Holde mørtelen ca 1 tomme fra kanten av merkede linjen. Plasser blokken på mørtelen og sete den fast ved å skyve ned og wiggling den.

•Continue å legge blokken i den første raden på samme måte til du kommer til slutten. Etter den andre eller tredje blokken, vil du vite hvor å spre mørtelen og vil ikke lenger trenger å merke blokkene og deretter løfte dem. Lå mørtelen direkte på den lavere basen og sete blokkene. Bruk klubbe for å trykk på blokken nær den av. Du vil de skal være så nær som mulig. Slutten blokken skal være halvparten blokkene som er bare 9 inches lang.

•Lay andre rad i samme måte som den første raden, bortsett fra starte den første blokken med en 9-tommers blokker. Dette sikrer loddrett sømmene av blokkene er alltid forskjøvet. Fullfør den tredje og fjerde raden, starter først med en 18-tommers blokk og en 9-tommers blokk. Etter den fjerde raden legges, bør du være om lag 3 inches over jord linjen. Tomrommet mellom steinen og på siden av grøften med mer ert grus, sikre at landskapsarbeid stoffet trykkes mot jorden, ikke mot gjerde blokken. Utflating grus med jord.

•Fullstendig like mange rader som du trenger for å nå knehøyde. Dette er omtrent 20 inches, så ca 10 rader vil være nødvendig. Dette gir tre rader underjordiske for støtte og syv rader over bakken for gjerdet.

Tips og advarsler

  • Sortere ut blokker med kosmetiske feil og sette dem under jorden. Vekten av steinen vil være den primære faktoren holder gjerdet sammen. Mørtelen er det "bare i tilfelle."
  • Falt arbeidet med steiner de gravd ut av felt som ga gjerdet en svært uregelmessig utseende og tok stor dyktighet å mestre. Forberedt steiner gjør oppgaven enklere.
  • Løfte og sette steiner denne størrelsen er cardio-intensive. Ta deg tid og har noen der for støtte og kriser.