Hvordan bygge en foss for dekk

July 16

Innrømme det: det har ikke vært tider du har funnet deg selv snakker om dekk i vilkårene vanligvis reservert for barna? Utrolig. vakker. Enestående, hvis du si det selv. Dekk har blitt samlingssteder for familie og venner nyter rolig sammenkomster, hver som skaper spesielle minner. Nå forestille seg dekk som innbegrepet av arkitektoniske ro fordi du har besluttet å ta fantasien et skritt videre ved å legge til en dramatisk foss. Snakk om nabolaget skryte. Du blir underavdeling royalty.

Instruksjoner

•Velg et område på dekk som har direkte tilgang til en slik at du kan drive pumpen du vil installere. Velge mellom disse to bygging tilnærminger: Plan for en foss som er bygget mot yttervegg slik vannet renner ned samling dammen eller dikte et frittstående design som har en fontene som tut slik at det kan sees fra alle vinkler og installert hvor som helst på dekk.

•Installer ark med grønne styret eller en annen vannavstøtende Sheetrock over lengden på området du har valgt for fossen installasjonen å beskytte dekks overflaten av kontinuerlig eksponering til vann. Reparer prefabrikkerte resirkulering bassenget til Sheetrock basen og la dem tørke. Drapere gummi bassenget slimhinnen over bassengområdet og fest den med klipp.

•Sett circulating pumpe i bassenget bassenget og kjøre ledningen til strømforsyningen. Koble gummi slangen på pumpen. Enten fest slangen til veggen tilstøtende til dekk med hakeparenteser og maskinvare som ikke crimp slangen eller fastslå vinkelen der munningen av din frittstående fossen er å bli plassert ved å plassere gynge inn i vannpytt å spenne slangen. Bruk caulk for å sikre steinene. Teste pumpen for å lage bestemt det utfører riktig på sin faste plass.

•Tackle dekorative aspektet av din fossen. Plass største bergarter på bunnen for stabilitet. Redusere størrelsen på steinene som du bygger mot fossens senit. Bruke masse nøytral farge tetninger sikre steiner til hverandre. Skjule så mye av bassenget skallet, pumpe og rør som mulig når i stein, planter vil gjøre resten av jobben - men la åpen tilgang til slangen burde du nød å sjekk for crimps eller blokkeringer i fremtiden.

•Arrange potted anlegg rundt omkretsen av resirkulerende bassenget så det er en naturlig flyt mellom dekket og fossen installasjon. Legge til klatring vinstokker for å opprette et naturlandskap. Hell i et kommersielt produkt produsert for å holde bakterier, mugg og mold i sjakk. Forenkle helårig vedlikehold av dekker fossen med en presenning når det ikke er i bruk, så du ikke trenger en rotete Oppryddingsjobb kommer våren.