Hvordan bruke landskapsarbeid tømmer

July 20

Laget av tre som er dynket i en steinkulltjære kreosot, bryte jernbane bånd ikke ned så raskt som andre synlige tre. Det samme gjelder for behandlet landskapet tømmer. Derfor disse trebjelker brukes ofte som en ressurs i landskapsarbeid prosjekter. De er veldig allsidig med hensyn til utendørs prosjekter, tilbyr en stabilitet samt et naturlig utseende som passer godt med omgivelsene.

Instruksjoner

•Installer landskapet tømmer som landskapsarbeid grenser. Mål vidden av din tømmer og grave grøfter at bredden. Grave ned ca. halvparten til tre fjerdedeler høyden på båndene, slik de er over bakken. Still tømmeret i skyttergravene og trykk jord ned på hver side å sikre seg. Tømmer ser som grenser vil holde gress fra snikende inn landskapsarbeid og gi gården en ryddig, ren.

•Kontroller hevet senger ved stabling landskapsarbeid tømmer, eller bare bruke en over bakken. Fyll ut jord til toppen av bjelker og plante det du ønsker. Jernbanen slips fungerer bra i denne forbindelse også.

•Prepare solid rustisk trinn landskapet tømmer eller jernbane bånd. Grave i bakken hvor du ønske foranstaltningene å ligge. Fordele dem jevnt, hvert trinn videre inn i bredden eller høyden som trinnene går opp. Kontroller at utgravningene bredden på din tømmer. Sikre tømmer eller bånd med innsatser eller nytt bar og en slegge. Må du pre bore hull for innsatsen å erfare.

•Installer baner med tømmer eller jernbane bånd som grenser på sidene av en bane, eller som veien selv. Som banen kantlinje installeres tømmeret tilsvarende til kantlinjer rundt landskapsarbeid. Hvis du bruker bjelker som veien, grave ned så båndene vil sitte i bakken. Du vil være nesten i flukt med bakken slik at folk ikke turen.

•Opprett støttemurer i ditt landskapsarbeid ved stabling landskap tømmer. For mer stabilitet rave sømmene mellom nivåer. Sikre bunnen bjelkene til bakken og hverandre med nytt bar og etterfylle bak veggen med jord. Pre bore hull bruke i tilkobling bjelker.