Hvordan bruke dekk vokser store tomater

October 20

Hvordan bruke dekk vokser store tomater

Tomatplanter (Lycopersicon esculentum) ikke tåler frost og krever store mengder sollys og varme å produsere store, velsmakende frukt. Tomater krever minst åtte timer sollys per dag og rask-drenering, næringsrik jord med en pH på 6.0 til 6.8. Plante tomater i gamle dekk gir disse varme sesongen grønnsaker med ekstra varme i begynnelsen av den voksende sesongen og støtte som de vokser. Den beste tiden å plante en tomat start er våren, to uker etter at siste gjennomsnittlig frost.

Instruksjoner

•Plasser dekket på området planting, sentrert den på punktet du vil plante tomat. Tegne en sirkel i jord rundt den tire omkrets bladet eller håndtaket på en spade. Flytte dekket av planting området.

•Spread en 4 - til 6-tommers laget av kompost over sirkel med rake. Bland kompost inn i topp 12 inches jord med en rototiller eller hage gaffel. Bryte opp store klumper av smuss mens tilling jord. Glatt jordas overflate med rake.

•Excavate de øverste 2 inches jord i sirkelen ved hjelp av en spade. Plass jord rundt ytterkanten av sirkelen. Angi dekket i sirkulære grøften. Presse fordrevne jord opp rundt ytre kanten av dekket å sikre det på plass.

•Dig et hull med en sparkel som er dobbelt så bredt som tomat rot ballen. Få hole like i dybden avstanden fra roten ballen bunnen til 1/2 tommers under andre eller tredje settet av bladene er tomatplante ovenfra. Plasser hullet i midten av dekk.

•Fjern tomat blader vokser på delen av stammen som vil ligge under jorden. Skyv anlegget av beholderen gjeldende forsiktig. Massasje bunnen av roten ballen forsiktig spre røttene utover. Plass anlegget i nederst i midten av hullet. Etterfylle hullet med jord, tamping den forsiktig rundt rot ballen og stammen. Vann området til en dybde på 10 til 12 inches med en hageslange.

•Fyll undersiden av dekket med vann. Slutte å legge vann når det begynner å overflyt på bakken. Plass en klar plast ark over dekks topp, trekke sine sider ned til bakken. Haug jord på kantene på plast for å holde det på plass.

•Fjern plast hvert tre til fem dager å kontrollere fuktighet i jorda og vannstanden i dekk. Vann jord når den øverste 1 tommen blir tørr. Aldri tillate jord å bli våt. Fylle dekket med vann etter behov. Erstatte plastdekselet over dekk.

•Fjern plast når øvre bladene begynner å røre den. Plass en andre dekk oppå først. Strekke plast over toppen av andre dekket og brette kantene under den.

•Fjern plastdekselet når temperaturene på dagtid når 85 grader Fahrenheit eller høyere. Male utsiden av dekk med en renvasking løsning av 1 del vann og 1 del hvite latex maling å reflektere sollys og forhindre anlegget fra overoppheting.

•Spread 1/2 kopp 5-10-5 nitrogen-fosfor-kalium gjødsel rundt anlegget en gang frukt når 1 tomme i diameter. Holde granulater 4 til 6 inches unna tomat base. Bland gjødsel inn i topp 3 inches jord med en hage gaffel. Vann området grundig.

•Bevegelsessensoren tomater når de når full størrelse og rødt. Hold stammen mens trekke og litt kronglete tomat å bryte den fra stammen. Lagre ubrukte tomater på 55-70 grader Fahrenheit.

Tips og advarsler

  • Kontroller at det klare plasten er fjernet når blomstrer vises slik at insekter kan pollinering anlegget.