Hvordan bli kvitt kalsium innskudd på bad vask

March 19

Hvordan bli kvitt kalsium innskudd på bad vask

Kalsium innskudd fra hardt vann pleier å samle på overflater i hele badet. Når vannet blir på bad vasken, etterlater de kalsium innskuddene som det fordamper. Det betyr at du må holde et øye med disse innskuddene og rydde dem av med jevne mellomrom. Mens du kan kjøpe en dyr kalsium innskudd remover i lokale oppussing butikken, er det mye mer kostnadseffektivt å bare gjøre din egen rengjøringsmiddel.

Instruksjoner

•Opprett et rengjøringsmiddel som består av 4 kopper med hvit eddik og natron 2 kopper. Bland hvit eddik og natron sammen i en bøtte.

•Soak en svamp grundig i rengjøringsmiddel, og bruke det rikelig hele overflaten av vasken. Du må bruke løsningen flere ganger hvis kalsium innskudd har bygget over tid.

•Rengjør bad kranen ved å fylle en plastpose med rensemiddel og plassere den over kranen. Knytte posen til kranen med en hyssing eller sikre den med en strikk.

•Tillat løsningen å forbli på kranen i fem til ti minutter, deretter fjerne posen. Kaste den, og hell varmt vann over kranen til alle kalsium innskudd er borte.