Hvordan bli kvitt en Mesquite treet

December 17

Hvordan bli kvitt en Mesquite treet

Mesquite er et vidt distribuert tre over American Southwest, hovedsakelig i Texas. Liten til middels størrelse, mesquite produserer torner opptil 2 inches i lengde og lenge pods som inneholder en legume som bønne. Treet er ikke en velkommen syn. til bønder og Gårdbrukere som det pleier å være raskt invasive beite og dyrket jordbruksområder og er skadelig for husdyr. På pluss-siden, mesquite er svært varme - og tørke-tolerant og i mange områder gir bare tilgjengelig skyggen for dyrelivet. Mesquite tre brukes for møbler og gulv og også som en cookwood krydder i utendørs matlaging. Det er ikke lett å bli permanent kvitt mesquite. Flest seire må vurderes foreløpig som hardfør treet gjentas energisk.

Instruksjoner

•Mechanically ødelegge treet og fjerne dens rotsystem. Kuttet mesquite treet nær sin base med Kjedesag. Bruk en plog eller en traktor trakk rot grub for å trekke opp røttene.

•Mix et kommersielt tilgjengelig triclopyr ester ugressmiddel designet for området pensel kontroll i 15 prosent forholdet med diesel olje eller vegetabilsk olje. Behandle kuttet stubber som ikke er grubbed med blandingen til drepe knopper og stammer ved foten av stump. Bruk til enhver tid av året.

•Spray bladene av stående med en blanding av 0,5 prosent triclopyr ester ugressmiddel, 0,5 prosent clopyralid ugressmiddel og 0,25 prosent surfactant blandet med vann. Spray i slutten av våren når jorden temperaturen er minst 75 grader Fahrenheit og trærne er mørk grønn. Det kan være nyttig å legge til en unse av fargestoff per gallon av ugressmiddel å lett identifisere hvilke trær har blitt behandlet.

•Apply en hexazinone ugressmiddel til jord med en presisjon levering handsprayer. Spray hexazinone rundt mesquite treet innen tre inches av rot farge. Justere sprøyta å levere 2 til 4 ml løsning per tomme av treet stilk diameter på brysthøyde. Unngå å behandle våt jord eller når regnet er prognose.

•Bruk foreskrevet brenner sparsomt. Brann vil ikke helt eliminere mesquite fordi underjordiske rot strukturen vil overleve. Men det kan brukes å topp-drepe unge mesquite og kan undertrykke gjenvekst hvis brenner gjentas i intervaller på hvert tre til fem år.