Hvordan bladene faller fra treet

January 17

Hvordan bladene faller fra treet

Trær som miste sine blader om høsten, omtales som løvfellende. Denne prosessen foregår vanligvis etter en lyse høsten spennende farger på bladverket. Mens det kan virke som om kaldt og vinden er ansvarlig for fallende løv, er begivenheten faktisk en strukturert biologisk prosess.

Blad Abscission

Prosessen med bladene faller fra et tre blir vitenskapelig referert til som blad abscission. Treet, klar til å gå inn dormancy for vinteren begynner å kaste de delene av seg selv som ellers ville tappe energi fra treet og truer dens evne til å overleve en lang, kald vinter. Bladene er ikke den eneste delen av verten anlegget som er kaste; kvister, frukt, blomster og bark også fjernes. Som dagene begynner å vokse kortere høsten, er treet varslet at en endring er nødvendig.

Prosessen

Kortere dager og ledsagende reduksjon i sollys prod hormoner innenfor treet til handling. Disse hormoner, sende en kjemisk melding om en samling celler å utvikle på stedet der blad stammen møter grenen. Disse cellene er referert til som abscission celler--ord "saksen" og "abscission" kommer fra samme rot betydning, og som saks, hensikten med disse cellene er å kutte bladet fra grenen.

Død

I løpet av dager eller uker tvinge abscission cellene bladet fra grenen, redusere hold gjenværende vevet har på treet. Til slutt, tyngdekraft eller en kuling overtar og bladet flagrer til bakken. I løpet av våren, sommeren og tidlig høst, bladene som en effektiv mat fabrikk for treet, gir energi gjennom forarbeide kjent som photosynthesis. Men når bladene er å fortsette arbeidet, treet kutt seg løs.

Fun Fact

Ikke alle faller løvene årlig. Evergreens, som furu, beholder sine blader- eller nåler, for mer enn en voksende sesongen. Noen hardwoods, som eik, bøk, har bladene som dør i høst, men er ikke utgyte til våren. Dette skjer vanligvis i yngre eik og bøk, med bladene på den nedre delen av treet henger på til våren, mens eldre blader i den øvre delen av verten er kaster i høst.