Hvordan bevare Tigerwood terrassebord

March 30

Hvordan bevare Tigerwood terrassebord

Tigerwood er en av de tropiske hardwoods, også kalt jern tre. Når nye, er tigerwood en lys gylden oransje farge med ulike mørke mønstre som ligner striper av en tiger strøk. Venstre uferdig, bli en tigerwood kortstokk gradvis en delikat sølv grå. Når bevare en tigerwood kortstokk, har du to alternativer: Bruk en sealer som holder den gylne oransje fargen eller en sealer som gjør noen av delikate forvitret farger å dukke opp over tid. Den ser du velger, bevare en tigerwood kortstokk er viktig for lang slitasje og holdbarhet.

Instruksjoner

•Fjern alle planter, verktøy og andre objekter fra dekket. Feie av skitt, barnåler, blader og alle andre partikler fra dekk overflaten.

•Prepare overflaten dekk av gamle før du bruker en bevare sealer på tigerwood. Bruke en kortstokk renere å skrubbe og lyse tre mens du fjerner smuss og flekker. Bruke sealer på nye tigerwood dekk innen en til to måneder etter installasjon og du trenger ikke å rengjøre veden først.

•Purchase dekk bevare tetningsmasse. Velg en oljebasert klart fugemasse som har UV beskyttelse hvis du vil beholde den gylne oransje fargen på tigerwood. For å bevare skogen stund tillater den å visne i en naturlig sølv grå, velger du en klar olje-baserte tetningsmasse som ikke har UV-beskyttelse.

•Kontroller værmeldingen. Velg en dag bruke sealer når prognosen er å forutsi minst tre til fire tørre dager med et temperaturområde mellom 50 og 90 grader Fahrenheit. Sjekk kan av tetningsmiddel for bestemte temperaturområdet som det varierer etter produkt.

•Plasser en engangs liner maling brett og fyll maling skuffen halvfull med fugemasse. Sted en engangs maling roller dekke over en maling roller.

•Rull maling roller i dekk tetningsmasse og begynne å søke det tigerwood dekk. Start i et hjørne og jobbe mot trappen eller åpning av dekk, slik at du ikke ender opp fast i et hjørne. Bruke flekken med selv bred slag. Unngå å la fugemasse bassenget eller Dam.

•Apply tetningsmasse til kanter og hjørner med en pensel der valsen ikke passer for selv fullstendig dekning.

•Fargeringer bevare tetningsmasse på endene av styrene å hindre absorbering av fuktighet og sprengning.

Tips og advarsler

  • Unngå å gå på tigerwood dekk i 24 til 36 timene etter anvender tetningsmasse. Sjekk kan for bestemte tørking tider som det varierer etter produkt.