Hvordan: betong mur herding

April 29

Betong er dannet ved å blande sement med vann. Den hard overflaten som danner når det tørker vil vare lenger hvis du tillater det å kurere skikkelig. Dette betyr at visse ting må bli vedlikeholdt, som temperatur, gjennom herding tiden. Det tar vanligvis ca en uke å sette helt, men tykkere plater kan ta lengre tid. Ikke gå på det før det har kurert.

Instruksjoner

•Fyll betong når temperaturen er rundt 70 grader for best resultat. Hvis du helle i lavere temperaturer, må du plassere en membran over overflaten for å beholde varmen.

•Plasser noe over betongen, som paraplyer eller skjermer, for å blokkere vinden så vannet i betongen som arbeider seg til overflaten ikke tørker for fort.

•Spray på en fordampning flammehemmende over betongen å holde væske i betongen fra spredendedesign for fort.

•Spray vann på Betongoverflate i en tåke eller med et sprinkleranlegg. Gjøre dette etter fuktighet stopper pooling på overflaten av betongen. Holde overflaten fuktig for en uke. Hvis været er kaldt, dekk betongen burlap eller polyuretan. Med burlap, må du fortsette å dempe betongen for den uken, men polyuretan ikke tillater fordamping, så det ikke vil være behov for ytterligere tisse.

•Spray på en kjemisk kur og segl hvis du ønsker å kurere betongen uten å holde betongen konstant våt. Kjemisk oppretter en forsegling som holder fuktigheten fordamper raskt.