Hvordan behandle utbrukte batterier ikke-resirkulerbare

March 1

Hvordan behandle utbrukte batterier ikke-resirkulerbare

Avhending av husholdningenes batterier kan ofte være en vanskelig prosess som det er forskjellige typer batterier med ulike metoder for avhending. De fleste husholdninger batterier anses tørr-cellen batterier og er enten alkalisk, knapp celle eller oppladbare. Disse husholdning batterier, i motsetning til bil batterier, er ofte beskrevet som ikke-resirkulerbare. Noen begynner å tilby resirkulering alternativer for tørr-cellen batterier, men generelt behandles som avfall. Alle typer husholdning batteriene kan resirkuleres, hvis du er villig til å betale for levering og behandling honorarene til et resirkuleringsfirma.

Instruksjoner

Deponering av husholdningenes batterier

•IDENTIFY hva slags batteri skal avhende. Mest vanlige batterier i leker og lommelykter kalles alkaliske batterier (AA og AAA). Små electronics har knappen-batterier og de tredje vanligste er oppladbare. Bil batterier er alltid resirkulert i auto butikken og batterier som ikke kan fjernes fra en elektronisk enhet med elektronisk resirkulering.

•Deponer alkaliske batterier i vanlige papirkurven. Føderale forskrifter forbyr kvikksølv i disse batteriene, derfor de anses ikke spesialavfall. Kontakt din lokale resirkuleringssenteret å spørre om de vil starte resirkulering alkaliske batterier snart.

•Anrop firmaet lokale avfalls om farlig avfall avhending dager eller avfall hente. På til avtalt dag, bør du ta i knapp-celle og oppladbare batterier. Oppladbart batteri resirkulering blir tilbudt på et begrenset grunnlag i noen stater; se online hvis slik tjeneste eksisterer nær deg.

Resirkulering alle typer husholdning batterier

•Contact batteriet recycling center, kalt batteriløsninger, online. Det godtar alle slags batteri, inkludert de som anses for ikke-resirkulerbare.

•Purchase batteriet resirkulering kit og betale for returporto.

•Samler opp alle typer husholdning batterier og håndholdte elektronikk.

•Ship alle batterier og elektronikk sammen i boksen forhåndsbetalt til batteriet recycling center.

Tips og advarsler

  • Noen batteriet inneholder kadmium, bly eller kvikksølv anses farlig avfall og må behandles deretter.