Hvordan å vokse Tom Thumb salat

June 14

Hvordan å vokse Tom Thumb salat

Tom Thumb salat er en miniatyr av Butterhead eller Bibb salat, preget av blader som har en ruffled utseende og voksaktig og buttery, tekstur. Tom Thumb variasjonen er den minste av hvilken Butterhead salat og er ideell for voksende i beholdere når ingen hagen tomter er tilgjengelige. Denne typen salat tåler varme været bedre enn de fleste andre varianter, gjør den mer tilpasningsdyktig til solfylte veranda eller vindu bokser.

Instruksjoner

•Fyll en stor plante gryte med jord med en pH på 6.0 til 7.0. Selv om Tom Thumb salat kan vokse i mange typer jordsmonn, velge en jord som inneholder en blanding av sand og leirejord å sikre maksimal vekst.

•Sprinkle salat frø i rader, 12 inches hverandre, på jord. Det bør være en til to frø per kvadrattomme langs rekkene. Ikke alle frø vil spire, så plante flere frø enn beregnet antall planter sikrer ønskede avkastningen.

•Dekk frøene med et lag av jord ca 1/8 tommer tykk. Dette er hovedsakelig for beskyttelse mot tørker, samt også holde frøene sted, så det ikke er avgjørende som frø helt dekket. Mildt klapp ned jord slik at det ikke vasker bort når vannet.

•Sprinkle vann på frø, være forsiktig med å vaske dem, inntil jorden er fuktig, men ikke helt gjennomvåt. Utføre daglige kontroller for å sikre bakken er godt hydrert.

•Thin salat planter etter de utvikle to blader ved å fjerne planter som vokser utenfor radene eller stimlet andre planter. Den gjenværende seedlings skal skilles med 4-6 inches i radene. Selv om Tom Thumb salat vanligvis vokser størrelsen på en baseball ved full modenhet, kan ytterligere thinning være nødvendig hvis stimlet blir et problem.