Hvordan å vokse tobakk fra frø

February 21

Hvordan å vokse tobakk fra frø

Tobakk har lenge hatt bruk som medisin, handel element og rekreasjonsbruk. Anlegget er i familien Nicotiana, som er en urteaktig årlig med vakker, stjerneklar blomster. Tobakk er lett å vokse, men herding og aldring det for bruk er litt vanskeligere. Tobakk er i søtvier familien som tomater og må lignende dyrking praksis. Tobakk trenger sol, godt drenert jord og en jord pH på 5,8. Frøene er minutt du bør starte dem innendørs hvor du kan beskytte dem mot vinden.

Instruksjoner

•SOW frø inni 50 til 60 dager før over de siste frost. Fyll et frø flatt med god potting jord. Laste tobakk seed frø sprøyter for såing til. Trykk ned stempelet hver 1/2 tommers over overflaten på leiligheten. Lett dekke frø med en dusting av jord.

•Mist flat til det er jevnt fuktig og plass i et drivhus eller rom med temperaturer på minst 65 grader F. holde den flate lett fuktig men unngå over vanning. Når spiring har funnet sted, satt flat i et solfylt vindu men unngå direkte solen av en sør vindu, hvilke kan brannsår øm, unge bladverket.

•Prepare en solrik seng for tobakk ved raking ut rusk og trekke ugress. Til jord til en dybde på 12 inches og legge 3 til 5 inches av kompost. Rake sengen selv. Plante seedlings ut når temperaturen er minst 60 grader F. Bruk en liten murskje å grave ut seedlings og bevare røttene. Angi plantene 3 fot fra hverandre i rader som er 5 fot fra hverandre.

•Et plantene ofte og ikke la jorda tørke. Etter 2 uker, scratch i 1/2 kopp bonemeal rundt anlegget. Gi plantene bonemeal annenhver uke. Holde ugress fra planter.

•Fjern blomstene slik de vises hvis du høster tobakk blader for bruk. Dette vil tvinge anlegget energi til å produsere større blader. Når blad tips begynner å gulne er det på tide å høste. Det beste tidspunktet å høste er midten av morgenen.