Hvordan å vokse Stevia for bondens marked

January 24

Stevia har blitt ganske populær i det kommersielle markedet fordi det er en naturlig søtningsmiddel som har ingen kalori stigma knyttet til den. For folk interessert i økende stevia for å selge det på bondens marked, vil kjøpmenn eller helse mat butikker, etter noen få enkle trinn resultere i en praktisk deltid penger mulighet.

Instruksjoner

Komme i gang

•Purchase starter planter. Med mindre du bor i Sør-Amerika der stevia trives, anbefales det ikke å bruke frø for å vokse stevia. Hvis du vil prøve voksende stevia frø, være sikker på å finne en god kvalitet frø distributør. Hjemmelaget stevia har ikke så mye styrke som kommersiell karakter stevia dyrket i tropiske klimaer, men det er godt nok til å opprettholde en veldig sterk, søt smak.

•Bevegelsessensoren et sted å vokse stevia. Når du har kjøpt stevia planter, bestemme et bra sted å plante din startende. For en innendørs plass, sikre det er god belysning og tilstrekkelig varme. Hvis du er planting utendørs, kan du bestemme hvor mange kvadrat feet du vil vie til stevia planter.

•Plant stevia etter trusselen om frost er borte. Stevia er svært følsom for kulde, og jord temperaturer må vurderes også. Ikke anlegget stevia i bakken til jord temperaturen når 50 eller 60 grader F. Stevia skal plantes i rader, 20-24 inches hverandre. Prøv å ha minst 18 inches mellom planter.

•Bruk rik, loamy jord for planting stevia. Husk å plante stevia der vannet tappes lett for å unngå flom planter. I sommermånedene gjør stevia best med lys og hyppige vanning. Bruke kompost eller mulch for å holde røttene tørker ut. Organisk gjødsel med lave nitrogen er spesielt bra for stevia.

•Harvest stevia ved avskjære grenene med beskjæringssakser og stripping bladene. Tips av stilkene inneholder høye nivåer av stevioside og bør legges til din stevia forsyning for salg på en farmer's market.

•Dry stevia i små mengder bruker et nett, en skjerm eller en slags sted tørke planter. En plante tørrere kan brukes også. Tørking stevia planter krever høye nivåer av varme og god luftsirkulasjon, og de kan også være tørket utendørs under en veldig varm dag. Det tar ca 12 timer å tørr stevia grundig under solen, som er den foretrukne metoden blant bøndene og harvesters Stevia. Knuse bladene med en jeksel eller en urt blender å løslate den stevia naturlig søtningsmiddel.

•Package og selge stevia etter en vellykket innhøsting. Bag bladene i lille, attraktive pakker. Inkluder litteratur og instruksjoner om stevia bruk. Minne folk at stevia er rapportert å være 10 til 15 ganger søtere enn sukker. Det er viktig for kundene å vite dette slik at de bedre kan forstå hvordan du bruker det til matlaging, for å blidgjøre drinker og mer.

Tips og advarsler

  • Stevia er en stor insekt repellant. Dens naturlig søtningsmiddel avviser bladlus og gresshopper.
  • Stevia blir vanligvis 30 inches i høyde og rundt 18-24 inches i bredde.
  • En hjem dehydrator kan også brukes til å tørke stevia bladene hvis sol og varme ikke er tilgjengelig.