Hvordan å vokse Nugget hopp

August 3

Hvordan å vokse Nugget hopp

Hvis du har dabbled i sannheters, ta din hobby til neste nivå ved å dyrke din egen humle. Nugget hopp er en av mange varianter brukes i produksjonen. De trives i USA Department of Agriculture (USDA) hardførhet soner 4 til 8. Nugget humle skal plantes steder får mellom seks til åtte timer med sollys hver dag. Installere trellises for humle vinrankene å klatre. Eldre nugget humle vinrankene kan veie så mye som 30 lbs., så sørg for at din trellises er solid.

Instruksjoner

•Test din jord pH-nivå med en jord testing kit. Humle trenger pH 6,5 til 8.0 trives. Hvis pH er for lav, legg kalk til jord å heve den. Hvis det er for høyt, legge svovel. Følg instruksjonene på emballasjen for bestemte beløpene skal brukes.

•Prepare plante området. En 3 - til 4-tommers lag av kompost gjødsel og torv mose fordelt på jord og bland det med en hage gaffel. Samle opp endret jord å gjøre rader av små åser. La 2 til 3 fot plass mellom hver bakke og installere et espalier 1 fot bak hver bakke.

•Plant en eller to nugget hopp rotstokker hver bakke slik at knoppene peker oppover. Plante dem på 2 inches dyp. Vann rotstokker grundig slik at jorda er bare fuktig.

•Et området hver dag til rotstokker begynner å spire. Dette tar mellom to til fire uker. Når vinstokkene er 1 til 2 fot lang, veve dem opp gjennom espalier slats når en uke før de er nok å slange gjennom dem på egen hånd. Klippe den svakeste skudd av vintreet slik at næringsstoffene bli viderekoblet til de sterkeste.

•Reduser slitasjen Pottejorden til to til tre ganger i uken til å holde jorda fuktig. Hvis du opplever tørt vær, øke vanning frekvens. Høste humle rundt sankthans når de er lys og tørr. Klem humle forsiktig - hvis de våren tilbake, de er klar for innhøsting.

•Skjære vinrankene tilbake til bakken og dekker hele området med en 4-tommers lag mulch. Dette holder roten systemer trygt til sesongen og tillater dem å vokse igjen.