Hvordan å vokse Milkweed (Asclepias) planter

November 4

Hvordan å vokse Milkweed (Asclepias) planter

Milkweeds er hovedsakelig urter som har blitt tilpasset for blomsterhagen. Det finnes forskjellige typer vill milkweed planter i ulike deler av landet. Noen har vært hybridiserte for å være enda mer fargerike enn i naturen. Her er litt informasjon om hvordan å dyrke Milkweed (Asclepias) planter.

Instruksjoner

•Milkweeds er noen av de mest fascinerende blomstene for hagen fordi de ikke er bare vakker, men de er hjort motstandsdyktig og de er favoritt tiltrekke matkilde for Monarch sommerfugl.

•Én fantastisk milkweed som er innfødt til fattige, tørr jord er du Asclepias speciosa eller "prangende Milkweed. Store rosa og hvit klynger av blomster er herlig duftende betydelig bladene er myk og fin å berøre. Blomstrer i slutten av våren gjennom sensommeren, forsvinner disse plantene helt når de går i dvale for vinteren, bare på nytt i tidlig om våren. Gi disse Milkweeds Søn delvis skygge og godt drenert jord. De er perfekte for en tørke-tolerant hage. Asclepias speciosa bør gjøre i sonene 4-10.

•Asclepias tuberosum er en briljant farget Milkweed med sin røde og oransje blomster klynger. Det finnes også varianter tilgjengelig i rent gult og klart rødt. Som alle milkweeds har disse fargerike planter en melkeaktig hvit sap som er giftige hvis store mengder er spist. Vokse A. tuberose i full sol i vanlig jord med god drenering i sonene 4-9.

•En bonus med alle milkweeds er store frø tilfeller åpner for å løslate flat ovalt frø utstyrt med silkeaktig hvit fallskjermer. Myke, hvite, flossy filamenter kan ta frø for flyreiser fra overordnede anlegget. Barn elsker spille med frøet hoder og se fargerike Monarch sommerfugl caterpillar som strømmer på planter. Om monark sommerfugllarver kan vises å ødelegge anlegget fra tunge fôring, gjenopprette Milkweeds raskt. I mellomtiden moseys caterpillar av for å bygge sitt gull og grønne lykt i som endres i den vakre, kjente svart og oransje Monarch sommerfuglen.

•Det er mange flere varianter av vill og hage Milkweeds. Prøv Asclepias purpurescens, Asclepias fruticosa, Asclepias cancellata og Asclepias incarnata for bare en start. Det er mer enn 140 arter finnes sannsynligvis opprinnelig Milkweeds lokale der du bor.. For mer informasjon om hvordan du vokse Milkweed (Asclepius) blomster i hagen, kan du se i ressursene nedenfor.