Hvordan å vokse hvete i New Jersey

February 5

New Jersey har en perfekt beliggenhet for voksende hvete på grunn av det tempererte klimaet. Det kalles Garden State for en grunn! Enten det er på en stor skala at du ønsker å vokse den eller er bare interessert i å ha en gå i bakgården, voksende hvete er ikke vanskeligere eller arbeidskrevende at økende frukt og grønnsaker. Den viktigste grunnen folk mislykkes på voksende hvete er fordi fugler se frøene og spise dem. Et fugleskremsel eller scarer er helt avgjørende for å hindre at dette skjer.

Instruksjoner

•Rake over en eksisterende blomst seng så det er helt flat og selv, eller grave en ny med en hage spade. Blir hveten som dyrkes i en seng ca 10 føtter kvadrat vil gi mel for opptil 20 brødskiver. Ønsker du mer mel, øke størrelsen på sengen.

•Mix i sengen en stor mengde godt råtnet kompost å øke næringsinnhold av jord. Grave grunne grøfter horisontalt langs sengen. De kan være tett pakket sammen med bare 2 til 3 inches mellom.

•Walk langs sengen samtidig slippe hvete frø i skyttergravene som du går. Dekk frøene og skyttergravene med jord slik at frøene er helt dekket. Gi sengen en rake å sikre det er glatt, og sett en fuglen scarer på sengen hvis du har en. I New Jersey er det best å plante hvete fra slutten av September til midten av oktober; Dette blir sent nok for bugs og skadedyr å være langt borte, men ikke for sent så frost har satt. Vinter hvete er mer næringsrik enn våren hvete og nærer jord over vinteren, også.

•Et sengen forsiktig, sørge for dryss er myk og ikke kunne vaske bort frøene. Hvis det er rikelig med regn, ingen ytterligere vann vil være nødvendig, men hvis været er tørr, bør du vann hver noen dager for å holde jorda fuktig.

•Skjære avling av hvete på innhøstingen tid med ljå når den har slått det meste gylden farge. Det perfekte tidspunktet å kutte hvete er når du fortsatt kan se merkelig par striper av grønt i mellom den gylne fargen.

•Tie hvete stilkene i bunt med streng og plassere dem stående ved siden av sengen hvor de ble dyrket modnes og tørke i solen. Pløie og siler hvete bare når det har tørket helt noen uker senere.

Tips og advarsler

  • Hevet senger er bra for voksende hvete, fordi de tillater bedre drenering av vann.
  • Overwatering kan drepe hvete frøene.