Hvordan å vokse hvete for mel

June 10

Hvordan å vokse hvete for mel

Med prisen på hvete på vei oppover leter flere og flere mennesker etter måter å dyrke sine egne. Overraskende liten plass er alt det tar å vokse hvete for mel, som kan da gjøres i brød. En tomt 10 fot med 10 fot vil produsere en dekkevne på opptil 25 brødskiver. Den beste typen hvete plante er vinter hvete som er mer næringsrik enn våren hvete, beskytter jord vinteren og trenger ikke å konkurrere for næringsstoffer med så mange ugress.

Instruksjoner

•Prepare jorden for planting. Bruk en spade og en rake for å flate ned bakken til det er ganske selv. Plante vinter hvete samtidig når vinteren dormancy ikke har satt, men sommeren og tilhørende fluer og skadedyr er langt borte.

•Plant hvete frøene. Det er tre valg når det gjelder planting. Dryss 3 oz med frø over hver 100 kvadrat fot eller velge mer arbeidskrevende ruten for å opprette et hull hver 6 inches og plassere noen frø i hver. Tredje valget er å spre frø opp og ned handlingen i tett pakket rader.

•Rake oppdateringen over en gang frø har blitt plantet for å beskytte dem fra fugler. Du ønsker kanskje å sette opp et fugleskremsel av noen beskrivelse eller kjøpe en fuglen scarer for å ytterligere beskytte frø.

•Weed din senger mens avlinger vokser, spesielt når de er svært liten. Jord må holdes fuktig, slik at vann kan være nødvendig under tørre perioder. Overwatering, men vil skade beskjære.

•Skjære ned stilkene når de har slått en gylden farge med noen striper av grønn fremdeles. Ljå er ideelt for å kutte dem ned. Knytte stilkene i bunt med streng og la dem oppreist i oppdateringen av hagen slik at de kan fortsette å modnes og slå en dypere gylden farge på sin egen.

Tips og advarsler

  • Kjøp hvete frø lagre Internett eller i en lokal naturlig mat.
  • Planting hvete i opp senger vil tendere til å gi bedre drenering enn senger direkte i bakken.