Hvordan å vokse et eiketre innendørs

Hvordan å vokse et eiketre innendørs

Du kan vokse en frøplante eik treet innendørs, men bare for et par år. Oaks har omfattende, dyp rot systemer, og vil ikke tolerere blir pott-grense for lenge. En moden eik kan nå en høyde og spredning av mer enn 100 fot og leve i hundrevis av år, men hver starter livet som en tiny seed innkapslet i harde skallet av en eikenøtt. Samle seks til åtte eikenøtter i høst for hver eiketre du ønsker å vokse.

Instruksjoner

•Gather eikenøtter når modnes i høst. Lirke sin lille caps av med fingrene. Legg dem i en plastpose med en håndfull fuktig sand, hvis de er red oak eikenøtter. Tett sekken og holde den i kjøleskapet for vintermånedene. Hvis eikenøtter fra hvit eik, kan du plante dem umiddelbart.

•Prepare en mellomstore, firkantet beholder våren. Fyll den med fuktig potting jord og plante eikenøtter 1 til 2 inches dyp. Beholderen innlegge en solrik, varm spot og holde jorda fuktig, men ikke våt. Levedyktig eikenøtter vil spire i et par uker.

•Thin seedlings nå en høyde på 3 inches og sette ut sitt andre sett med blader, forlater den sunneste.

•Hold din eik treet på samme plass i huset de neste årene. Vann treet regelmessig. Ingen gjødsel er nødvendig. Transplantasjon eiken i en større pott med nye jord årlig. Trimme noen lang trykk røtter som fremkommer fra drenering hullene med saks.

Relaterte artikler

  1. Hvordan å vokse et eiketre fra en Acorn
  2. Hvordan å vokse banan planter innendørs
  3. Hvordan å vokse mangotrær innendørs
  4. Hvordan å vokse kvadrat vannmeloner innendørs
  5. Hvordan å vokse organisk tomater innendørs
  6. Hvordan å vokse Blåveis innendørs
  7. Hvordan vokser soyabønner innendørs
  8. Hvordan å vokse tulipanløker innendørs
  9. Hvordan å vokse Canna liljene innendørs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*