Hvordan å vokse en sjøstjerne kaktus

March 31

Vurder selv forkant: den sjøstjerne kaktusen (Orbea variegata) stinker når det blomstrer. Vokser i en gruppe form til 4 inches i høyden, det bærer grønn og lilla stammer og, sommeren, bleke gule blomster med leopard-lignende flekker. Lukten er å tiltrekke seg sin pollinators-flyr, så kan du området den sjøstjerne kaktusen godt unna der folk samles eller fra windows som du liker å holde åpen om sommeren. Den sjøstjerne kaktusen er en saftig, er det ikke en ekte kaktus.

Instruksjoner

•Grow sjøstjerner cactus i gryte så du kan ta det innendørs under kjølig vær.

•Pot den sjøstjerne kaktusen i en blanding av like deler av potting jord og sand, eller bruke en kommersiell saftig potting blanding.

•Hold potted sjøstjerner kaktus i et område der den ikke motta direkte sol. Plassering ute i skyggen av en høyere tre er ideelt når været er mildt. Eksperimenter med ulike lysnivåer, hvis anlegget holdes innendørs, til du finner den ideelle situasjonen.

•Et sjøstjerner kaktus akkurat nok til å holde den fra å dø. Anlegget, som med de fleste sukkulenter, er utsatt for rot råtne, og for mye vann kan drepe den. Holde et øye med den sjøstjerne kaktusen, og hvis stilkene begynner å spisser eller krympe, vann anlegget grundig. Se det nærmere i varmt vær.