Hvordan å vokse en brennende busk plante

November 15

Den brennende busken er en dekorativ busk oppkalt etter sin lyse røde fallet løvverk. Liten spiss bladene slår en flammende nyanse av ruby som temperaturen begynner å slippe, forlate en levende anelse farge på plenen i flere uker hvert år. Med riktig pleie, disse busker kan leve på ubestemt tid, økende til 15 fot i høyden og 20 fot i bredde, noe som gjør dem til et godt valg for hekker, windbreaks, grenser, aksent beplantning, sortering eller bare for dekorativ effekt.

Instruksjoner

•Plant den brennende busken i full sol for største mengde farge hver høst. Det tåler delvis skygge, men mangelen på sollys påvirker bladverket, begrense mengden farge utvikling og den samlede veksten av anlegget.

•Velg en plassering med godt drenert jord. Den brennende busken er godt tilpasset til en rekke forhold, men det gjør ikke godt i våte forhold fordi roten vekst mønsteret er nær overflaten av jorden. Hvis planting nettstedet inneholder tung leire, endre jord ved å legge til kompost, godt råtnet gjødsel eller torv moss til en lys og luftig konsistens er oppnådd.

•Et anlegget i fem minutter etter planting for å stimulere røttene, og deretter spre en 18-tommers sirkel organisk mulch rundt basen. Mulch vil bryte ned over tid, berikende den omkringliggende jord og redusere behovet for gjødsel. La to til tre inches plass mellom mulch og viktigste bagasjerommet på bush.

•Prune bush hver våren like før grenene begynner å bud. Bruk et par skarpe hagearbeid saks for å tynne grenene etter behov, forme busk som passer dine personlige preferanser. Fjerne skadede lemmer eller døde tre fortløpende å anlegget spare energi.

•Fertilize to ganger i året, en gang i våren og igjen i høst. Bruke en generell plante mat etter anvisningen på pakken.

Tips og advarsler

  • Sjekk med din lokale extension agent før planting en brennende busk som ulovlig i noen områder. Har blitt klassifisert som en invaderende arter, er den brennende busken noen ganger sett en trussel mot den lokale floraen.