Hvordan å vokse druerankene i murvegger

April 11

Vinranker vokser i store, rambling vingårder i år av frukt avlinger, men begrenset ikke til situasjonen. Disse klatring vinstokker trenger støtte for vekst og luftsirkulasjon og også trives på gjerde og vegger. Vokse og trene vinranker opp en murvegg for dekorativ effekt og fruiting inne din gårdsplass. Start høyre jord, sesongen og verktøyene for beste suksess, og trene vinrankene som de vokser.

Instruksjoner

•Start drue planting våren med den første tine. Vinranker gjøre best med en lang sommer for etablering og vekst, og trives når startet i 60 - til 65-graders vær.

•Grow vinranker i flekker på murstein vegg med lyse sol for seks til åtte timer hver dag og rask helårig drenering. Vinranker kan ikke produsere sunn vekst eller frukt uten sol og råtner i stående vann. Gi hver grapevine 10 fot lateral plass på veggen for dyrking.

•Prepare et nettsted 6 inches fra bunnen av veggen for hver grapevine. Til topp 10 inches av jord og fjerne steiner, ugras og gamle røtter for enklere vekst. Grave 4 inches til 5 tommer av organiske kompost i tilled jord for bedre jord kvalitet og fuktighet oppbevaring. Vinranker gjøre best med løs jord for en dyp, veletablerte rotsystem.

•Plant hver vinranke i et hull så dypt og dobbelt så bredt som roten ballen. Løsne røttene og spre dem i hullene for bedre jord eksponering. Fylle alle hull halvveis opp med endret jord, vann med 1/2 gallon av vann og ferdig med å fylle hullene. Denne vanning oppfordrer jord bosetting og eliminerer luftbobler. Pack endret jord rundt bunnen av hver vintreet for sikkerhet.

•Prune hver grapevine ned to til fem voksende noder - disse nodene Vis nivåer av vekst - å oppmuntre forgrening og vekst. Lå 2 inches av organisk mulch på jorden rundt vinrankene å beskytte dem fra tørking. Sette vinrankene i 2 inches av vann hver uke.

•Feed av vinranker uken etter planting med 8 oz med 10-10-10 detaljert gjødsel per plante. Dryss gjødsel i en sirkel 6 inches fra bunnen av hver grapevine. Blande det inn i jord og vann.

•Velg treningsmetoden. Plasser øyekroker i veggen måfå og binde vinrankene opp som de vokser for fyldigere, mer kunstneriske dekning. Alternativt, sikre tre horisontal ledning klasser på hver 2 til 3 fot på veggen og trene vinrankene i tradisjonelle vingård stil. Knytte de viktigste vinstokker og canes med myk ledningen for å unngå skade.

Tips og advarsler

  • Vinranker produserer sine første frukt i den tredje sesongen og leve i mer enn 30 år.
  • Beskjære vinranker hvert år i vinter før ny vekst vises for fortsatt fruiting. Denne beskjæring nødvendiggjør ny opplæring hvert år, men oppfordrer beste frukten innhøsting.
  • Øke gjødsel programmer til £ 1 av 10-10-10 andre våren og 1 1/2 lbs. våren etterpå. Mate vinranker etter beskjæring, og minst tre uker før de siste frost på våren.