Hvordan å vokse Angel's trompet

May 8

Du kan vokse angel's trompet, også kalt datura, balsamico duft og prangende blomster som dingle fra tynne stengler og flamme ut dramatisk. Bush bærer uspiselige frukt dekket med spines, gir det kallenavnet "thorn apple". Angel's trompet er medlem av søtvier familien, som inkluderer tomater og auberginer, så hvis du kan dyrke disse vanlige hageplanter, du kan vokse dette eksotiske skjønnhet.

Instruksjoner

•Start med transplants siden angel's trompet er vanskelig frø til germinate. Noen ta så lenge som et år å spire. Du kan velge fra hvit, rosa eller gul blomster i enkle eller doble formasjoner.

•Velg en stor gryte for din angel's trompet. Bruk en lys potting blanding som drenerer raskt for å etterligne den magre jord av angel's trompet habitat. Hvis du bor i en tropisk område og planlegger å plante din angel's trompet i bakken, plante den i et område som aldri har stående vann.

•Provide angel's trompet med varme dager og kalde netter, samt full sol for best ytelse. Innfødt å fjellområdene i Sør-Amerika, den foretrekker Dagtid temperaturer på 80-tallet og natt temperaturer i 40-tallet.

•Fertilize din angel's trompet med en halv-styrke fôring vannløselige plante mat hver gang du vann. En jevn strøm av næringsstoffer fremmer konstant blomstrer.

•Gi din angel's trompet innendørs over vinteren hvis du bor i sonene 1 til 8. Bringe anlegget innendørs og plasser i en eller øst-sørvendte før nighttime temperaturene falle under 40 grader F. Du kan vokse anlegget som en øm flerårig i soner 9 og 10.

•Se for whiteflies, den vanligste pest å infisere angel's trompet. Bruk gule klissete feller for å styre whitefly infestations.

Tips og advarsler

  • Angel's trompet er giftig for mennesker og dyr. Bruk hansker når du arbeider med angel's trompet, som alle sap som overføres til øynene forårsaker utvidede pupiller.