Hvordan å trekke opp teppet & polske betonggulv

November 8

Tape teppet. Det er sannsynligvis skitne hele tiden og alle med allergi vil fortelle deg at det er bare en stor støvsamler. Rive ut teppet lyder enkelt, men det kan være noen komplikasjoner og noen skuffelser. Gi deg selv ekstra tid til å møte det uventede og har alle materialer på hånden på forhånd.

Instruksjoner

•Trekk teppe og polstring i et skap eller et område ut av syne. Kontroller at du har et betonggulv. Slitasje hansker, vernebriller og en støvmaske for fjerning. Bruke en veldig skarp teppe kniv eller et verktøy kniv med et nytt blad. Klippe teppe og polstring i strimler starter på en vegg og så rett som mulig skal motsatt vegg. Skjær strimler mindre enn 4 fot bred å gjøre dem lettere å rulle og bære. Kast tepper stripen starter på en vegg rett til motsatt vegg. La polstring på plass for nå. Fjern hver stripe søppel samling området. Rulle polstring på samme måte som teppet der det er mulig. Limt eller fast utfylling kan stå i stedet for nå. Fjerne tack strimler på omkretsen nøye. Tack strips nailed på plass, men har hundrevis av veldig skarp liten stifter stikker opp. Nøye bestemme hvor strimler nailed, og bruker en hammer og meisel hit plassen under tre tack stripen å dislodge spikeren fra betongen. Bruk alltid vernebriller for dette trinnet. Ta tack stripe i papirkurven umiddelbart for å unngå skade.

•Sweep etasje for å fjerne støv, negler og løs rusk. Skrape fast polstring, lim og gammel maling drypper med et skjerpet metall sparkel eller gulvet skraper. Vakuum området helt. Vaske gulvet med en trisodium fosfat-løsning for å fjerne fett og noen flekker. Fjerne olje flekker med innkjørsel renere og varmt vann. Gjenstridige flekker må være skilt med en pensel og kitt kniv. Skyll gulvet grundig med varmt rent.

•Patch hull og sprekker med konkrete oppdateringen. Oppdateringer bør ikke være større enn hullet de dekker. Oppdateringer vises når gulvet er polert. Eldre betong vil ha masse feil, men er tettere. Betong skrive spray malt på overflaten kan rengjøres med malingsfjerner eller bare la skrivingen som en del av kunstverket.

•Bruk industrielle polering maskinene og sandpapir å male en etasje til en profesjonell speil finish. Diamond impregnert sandpapir brukes med gradvis finere grus til overflaten er klare og jevne. Mindre svært polert utseende kan oppnås med kommersielle gulvet poleringsmaskiner, betong polering sandpapir og kommersielle rengjøring børster. Bruke konkrete selfangere, polishes og voks å produsere et gulv som er ren, polert og lett å vedlikeholde. Følg instruksjonene fra produsenten helt.

•Stain betong å skjule feil og gjøre gulvet ser mer ferdig. Én farge flekker vises patcher, gamle flekker, og sprekker mer enn en flerfarget mønster. Bruke farger flekk for en blandet utseende. Betong maling kan brukes til generelle fargekonsistens. Betong flekker og maling er tilgjengelig på de fleste maskinvare eller maling butikker. Følg produsentens instruksjoner for hvordan gulvet. Høy trafikk områder av gulvet må gjøres før eller bare la gulvet patina naturlig.

Tips og advarsler

  • Bruk alle kjemiske rengjøringsmidler i et godt ventilert område. Bruk alltid vernebriller.