Hvordan å transplantere Silverado Sage

Silverado sage er en plante innfødt til Texas og Mexico. Med fløyelsaktig grønn-grå blader og lilla, rosa blomster, den silverado salvie gjør et attraktivt tillegg til hjemmet ditt hagen. Silverado sage kan kan vokse til busk dimensjoner eller holdes i beholdere og beskjæres ofte for å opprettholde en mindre figur. Dette anlegget foretrekker tempererte områder, vokser i USDA hardførhet soner 8 til 11. Silverado sage vil tiltrekke bier og sommerfugler i hagen din og dens blomstrer gir estetisk nytelse.

Instruksjoner

•Decide hvor du ønsker å flytte din silverado sage til. Du kan flytte det fra en beholder til en hage seng hvis det er blitt for stor, eller anlegget kan ikke trives i gjeldende plassering. Mens silverado sage foretrekker en full sol miljø, kan den overleve på så lite som 4 timer med sol per dag.

•Dig et hull som er dobbelt så stor som fabrikkens anslagsvis rot ballen. Hvis du er transplanting vismannen i en container, fylle beholderen 1/3 full med potting jord.

•Bruk spade til å grave en ball rundt røttene til silverado vismannen anlegget. Du bør kunne lede røttene gratis jorden ved å trekke med din spade.

•Carry anlegget ny plassering og plass i hullet eller beholderen. Begrave anlegget på samme dybde som det var i sin forrige plassering.

•Dekk resten av hull eller beholder med potting jord.

•Et din vismannen grundig for å kompakt jord.

Tips og advarsler

  • Ikke transplant planter på en varm dag; Dette understreker dem.

Relaterte artikler

  1. Den beste tiden å transplantere Silverado Sage
  2. Hvordan å vokse Silverado Sage
  3. Hvordan å transplantere Coleus stiklinger
  4. Hvordan å transplantere syriner
  5. Hvordan å transplantere en Dogwood
  6. Hvordan å transplantere en liten granatepletre
  7. Hvordan å transplantere etablerte frukttrær
  8. Hvordan å transplantere geranier
  9. Ved å beskjære en Silverado Sage?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*