Hvordan å spre sommerfugl busker

July 21

Navnet på en sommerfugl busk forteller deg hva anlegget er kjent for: tiltrekke Sommerfugler. Bush gjør dette ved å produsere store, fargerike, koniske blomstrer i hvit, lilla, rosa eller fuchsia. Sommerfuglen bush er en evergreen flerårig, det tåler harde temperaturer og ofte drops frø som spirer i små skudd å utvide anlegget base. Du kan spre sommerfugl busker av grave opp små frøplanter våren og transplanting dem til en ny plassering.

Instruksjoner

•Look for nye seedlings vises nær bunnen av din nåværende sommerfuglbusk i midten av våren til våren. Frøplanter bør utvide rett opp snarere enn vokse ut i en vinkel som kunne signalisere ny vekst fra bush i stedet for en uavhengig frøplante.

•Dig rundt foten av frøplante når den har nådd 6 til 8 inches høy, starter ca 4 inches fra stammen. Arbeide murskje i jorden 6 inches dyp slik du samler alle røtter og push mot midten av sirkelen. Løft frøplante fra hullet.

•Slice gjennom koble roten mellom anlegget og små stammen hvis du arbeider med en skyte i stedet for en frøplante. For å unngå spredning sykdom, kontroller du at din hand murskje er rene før klippe roten.

•Dig hull like store i et nytt område av landskapet som er i full sol og drenerer godt. Fyll bunnen halvparten av hullet med godt råtnet kompost. Plassere frøplante i hullet med røttene loddrett i løs kompost.

•Fyll rundt foten av frøplante med jord og firma anlegget på plass for å sikre den. Samle og plante noen andre planter og skudd etter trinn 2 til 5 for å spre anlegget gjennom landskapet. Hvis planting som en hekk eller barriere, plass enkelt planter 4 fot fra hverandre for små varianter eller opptil 10 fot fra hverandre for store varianter.

•Et hver umodne butterfly bush bra for å suge jord to ganger ukentlig til ny vekst er sett. Vann ukentlig i løpet av sommeren og høsten, men ikke vann over vinteren. Blomstrer vises året.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil flytte hele sommerfuglen bush til et nytt område, grave opp hele roten ballen og skjær det i to vertikalt med en spade dele anlegget. Plante hver halvdel i et full-Søn godt drenering.
  • Trekke seedlings fra bakken garanterer ikke en identisk variasjon til overordnet. Bruke direkte skudd eller ta stilk borekaks til å overføre en klone av overordnet. Samle stiklinger av klipping av en 6-tommers spissen av en stilk og skyve klipp spissen i fuktig potting jord. Pleier å innendørs over sommeren og plante den i høsten eller våren.