Hvordan å spire Datura frø

February 23

Hvordan å spire Datura frø

Datura er lik Brugmansia vekst vane og vakre trompet-liknende blomster. Anlegget inneholder tropan alkaloider som kan være giftige. Datura stramonium kalles også Jimson Weed og kan forårsake hallusinasjoner og paranoia. Personen som har inntatt del av anlegget kan bli voldelige. Datura er en full-Søn plante som trives i rike, organisk jord. Frø er tykk og har en lang stund før planting. Datura spiring er kjent for å være ujevn.

Instruksjoner

•Soak frø i en bolle fylt med varmt vann. Endre vannet hver seks timer totalt bløtlegging tiden av døgnet. Fjern frøene og legg dem i et papirhåndkle fuktet med vann og noen dråper flytende tare. Brett frøene i fuktig papirhåndkle og plass i baggie. La baggie åpen og plassere den på en varm overflate som varmtvannsberederen.

•Hold papirhåndkle fuktig. Dette vil kreve en daglig kontroll som det vil tørke ut fort med posen åpen. Spiring kan oppstå så snart syv dager eller opp til åtte uker etter du fuktet frø. Det er sporadiske avhenger variasjonen. Fortsette å holde frøene varmt og fuktig, og de vil spire.

•Mix halv potting blanding og halvparten kompost og fylle et frø flat. Bruk blyant å slå små hull 1/8-tommers dyp inn i blandingen. Forsiktig plassere roten enden av spirer frøet i jord og dekke over. Plasser flat i en varm, solrik beliggenhet og holde dem fuktige daglig. Når de får deres par sant blader, vann dem ukentlig med en fortynning av tare gjødsel.

•Gå frø flatt utendørs i våren når temperaturen nær 60 grader Fahrenheit. Tillate seedlings acclimate til den kjøligere dager og netter i en uke. Transplantasjon dem i rike, organisk jord, eller alternativt i potter. Sommerens varme og lange dager lys kan produsere store, vakre Datura planter.

Tips og advarsler

  • Holde disse anleggene der barn eller kjæledyr får dem. Alle deler av Datura er giftig.