Hvordan å slå en dobbel murvegg

October 25

Hvordan å slå en dobbel murvegg

Hvis du har en dobbel murvegg i din eller bakgården og du ønsker å slå det ned, vil du måtte forberede hardt arbeid og være villig til å bruke ulike metoder for å bryte ned veggen. Fordi murstein er smeltet sammen med mørtel, må du fjerne det med en slegge og cut-off så. En dobbel murvegg har lag murstein i doble rader stablet oppå hverandre i skiftende retninger.

Instruksjoner

•Sett på solid arbeid hansker for å beskytte hendene og vernebriller for å beskytte øynene.

•Swing slegge mot sidene av dobbel murveggen, satsing for leddene av murstein hvor du se mørtel. Du å sikte for leddene der mørtelen kobles murstein fordi mørtelen vanligvis vil ødelegge hverandre lettere enn murstein. Svinge kraftig, sikrer ingen er bak eller ved siden av deg. Svinge slegge på begge sider av veggen. Hvis murstein ikke brytes lett, gå videre til kutte veggen ned med en så å løsne den.

•Trekk murstein av veggen som mørtel og murstein begynner å knekke.

•Skjære gjennom de resterende, sta murstein med et cut-off så. Legg til en respirator starter så. En cut-off så er sterk nok til å skjære gjennom harde materialer som betong og tegl. I noen tilfeller må du kanskje kutte bare en del av veggen for å få riving startet. Du kan da slå ned murstein mer med slegge.